Е, ти си видя снимката и по-нагоре не гледаш.hi;
Преглед за печат
Извинявам се сега ми излезе. Надявам се другия път да дойдеш, иначе тука в форума и фейса може да ги разтягаме по цял ден ;)
Натам сме тръгнали
Хайдееее и аз съм в играта. Днес сложих 100 + питки и каталясах. Сега мишката бяга в ръката ми. Не че има нужда, но няма да изоставам от новостите, пък и -страх лозе пази. Кълбетата са добре, в предната част и към средата, на средните пити--като по учебник. Имаше няколко в ляво или дясно и само едно отзад, та му сложих питката в предния край. Всички са до таванката .Само едно ми изкара акъла, викам си -жертва, но като изтропах преградата ( тръгнах да гледам защо са умрели ) и се появиха. Малко е кълбето, на 3-4 р. ниско долу, но дано устиска. Половината нукове са изяли питката от хранилката на 100%, другите я привършват и получиха нова порция. Дали защото се зарадваха на мамбото, но като светна слънцето масово се облитаха. Красота. Останаха ми 8 рамковите, но те са с магазини пълни с мед, не вярвам да са го изяли. Ще почакат.
пп. Бях писал за едно което спря пилото още в края на август, не съм гледал за пило, но кълбото му е добро.
Незнам как звучи това горе ,може би по-точно ще е -около 3 междурамия. Аз си ги намирам добре моите семейства, но като гледам снимки на преливащи от пчели кошери, явно съм с ниски критерии.blush;
пп. Гледайки и четейки се чудя за това, което пишеш. Даже си мисля, че тази година бизнеса с отводки ще е зле.:bigsmile:
Ниската смъртност няма да повлияе на пазара на отводки. По скоро всеки ще го обърне на отводки вместо да вади мед, който в последствие да продава за без пари ако въобще успее да продаде..
Колега , почакай до края на април .
Защо , всички от днес си правите прогнозите и сметките ?