Градски стига си чоплел! Яйцето още се мъти. Като се излюпи ще видиш на кой ще вика Мама. Ела в моето дружество?
Преглед за печат
Градски стига си чоплел! Яйцето още се мъти. Като се излюпи ще видиш на кой ще вика Мама. Ела в моето дружество?
Не съм забравил, ама ти не се хвалиш, и работата е в застой! Обаче чашата ти стои. Мезето също е готово? Стягай се през идущите месеци да ме посещаваш по честичко. Весело посрещане на всички нови и стари пчеларски муцуни от Бургаска област!
Ще поживеем пък ще видим, трудно могат да ме използват. Но не мога да отрека че разногласията който настъпиха в последно време доведоха до спад в устрема и то не само в моя
Весело посрещане на новата година на всички колеги от от Бургаска област.
Ако сте решили да се събирате регулярно под някаква форма ( дружество, за лекции, за маса) ви поздравявам. Ние в се събираме всеки четвъртък. Няма никаква омраза, надцакване, завист и т.н. Споделяме, изслушваме някой ако е подготвил нещо, гледаме клипове от нета и ги обсъждаме. Завършваме в заведение на маса и всички си тръгваме попчеларствали в студените зимни дни. Ако мислехме кой е стара муцуна, кой млада, кой Ганчовист, кой Матеевист и т.н. то по-добре да не се събираме. Съветвам ви да изолирате всички дразнители и интриганти за да си прекарвате страхотно всеки път когато сте заедно.
Успех в начинанието и във всички начинания през новата година.
Без да ми се сърдите, но приятелския ( пчеларски ) кръг, няма нищо общо с дружество ( общинско, областно ) и браншова организация.