Първоначално публикувано от
Mateev
Това ти си го измисли, аз не съм казвал такова нещо. Аз само намекнах, че има майкопроизводители-мошеници, и дори мога да цитирам конкретни имена. Напъни се да се сетиш и ти - обсъждали сме ги във форума.
Аз съм абсолютно сигурен, че ако утре на мода излезе някаква нова пчела със специални качества, със сигурност тези мошеници ще обявят, че техните също са такива. В това няма нужда да се съмняваш - те и в момента лъжат пчеларите и дори не се срамуват от това. Заради тях ситуацията в България е стигнала до ниво МАСОВА ПСИХОЗА и МАСОВО НЕДОВЕРИЕ.
Съдя за това по разговорите с моите клиенти. Много често те питат дали майките ми са оплодени. Аз им казвам, че са оплодени, а те пак питат "ама наистина ли са оплодени". Осъзнаваш ли парадокса? Все едно като си купуваш лека кола да попиташ има ли гуми, и като ти кажат да, пак да попиташ "ама наистина ли има гуми".
Та именно тази психоза е създадена от майкопроизводители-мошеници (лицензирани или не), така че няма смисъл да ми опонираш за неща, които са си самата истина. Такава психоза не се създава за 1 ден - тя се е създавала години наред, дълго време преди аз въобще да си помисля да ставам пчелар. И вместо като щрауси да си крием главата в пясъка, аз предлагам да направим точно обратното - да разберем кои са тези мошеници, и да ги изобличим в публичното пространство.