Прикачен файл 10627
не мога да си увелича снимката, но ако питаш за това между рибата, лютеницата и салатата, бих заложил на не добре смачкан патладжан направен на нещо като кьопоолу...
а някой знае ли "кьопоолу" как се превежда?
Преглед за печат
Прикачен файл 10627
не мога да си увелича снимката, но ако питаш за това между рибата, лютеницата и салатата, бих заложил на не добре смачкан патладжан направен на нещо като кьопоолу...
а някой знае ли "кьопоолу" как се превежда?
Че какво има да познаваме? Пак нещо кауфландско
Еееее, не можахте да познаете едно парче от крокодил. :bigsmile:
Прикачен файл 10641.......
Надявам се тука да няма кауфландска намеса?
Прикачен файл 10680
Сега, ако кажете и с какво върви, че с пепсито сигурно няма.;)
С боб...:laughing:
Калински качи ако обичаш да види Модернизатора което ти пратих на платения канал.:laughing:
Прикачен файл 10685
Сега, ако и познаете какво е това?;)
Прикачен файл 10690
Скумрийка с домати и тук-там лимонче.
Прикачен файл 10691
и десертче - бананов чийз кейк.
Ама свърши.:bigsmile:
За едно нещо да си прав. И аз едно време харесвах кльощави мадами. Но сега ми се нравят с повечко мръвка. Встрани от това отклонение въпросните подправки не са за всеки. А хряна дори се използва като вароатозно средство. Специално за него мога да препоръчам палачинки намазани със сос от хрян и студено пушена дива сьомга. Върви не, ами направо тича с узо, ракия,вино,бира и каквото още се сетите.
Охххааа, това е голям кеф. От доста време не съм попадал на такъв хайвер. Спомням си баща ми, беше купил една голяма риба. Извадихме от нея над килограм хайвер, почти преди хвърляне. Никой не го яде. Само аз. Отядох си.
Сега като гледам това в чинийката и благородно ти завиждам. drinks;
Всъщност,това е див шаран и вкуса му(пържен) няма нищо общо с угоените.Отдавна не бях хапвал истинска риба..
Прикачен файл 10699
Хайде да сготвим пак нещо по завъртяно. Ще има и въпрос - какво е туй добиче? Прясната салатка и тя е с туй-онуй, но хайде да не става сложно.;)
П.П. И това докато вие "ручкате"/ по Друмев/ в кошерите.:bigsmile:
За мен е магарешко или конско.:bigsmile:
Прикачен файл 10700
И бивол не е, но това е десерта.;)
https://images.app.goo.gl/13o3NLEDWvorRLuJ6
Абе не знам какво е, но това да му е аперитива.
Някъде в пост 1263 се мерна нещо, но не разбрах дали това е отговор или само констатация.;)
https://youtu.be/CwCmPUy7BOo Ей,до тук ни докараха...:bigsmile:
Прикачен файл 10747
Ха, познайте този деликатес какъв е. ;)
Пържени търтеи. Кой ще го яде това?
Нещо като скаридите-семки на морето, но малко по-сладки поради ясни причини. Който не е опитвал е хубаво да го направи. Деликатес си е. Е, вярно. Трябва да си свикнал да ядеш разни твари, но в моя случай става. :bigsmile: Колкото по екзотично, толкова по-добре. Само китайски прилеп още не съм опитвал, но не е късно.:bigsmile:
Аз ям търтеи винаги когато отворя кошер.Ям си ги живи и натурални,само изплювам крилцата защото много се одъвкват.Все едно ядеш семки и плюеш люспите.За търтеевото пило да не говорим,че ми е любимия деликатес.
Присмял се хърбел на щърбел!
Мале-мале-мале-мале... Ми какво да кажат онези дето ядят директно прашец, храната на търтеите. Да се подмладяват ли, или какво? Аз от няколко години ям прашец почти редовно. Е-е-е-е... не съм се подмладил. На вид вече отговарям на годините си, докато до преди пет години ми даваха поне десет години по-малко, но пък още мога да правя деца без проблеми!:ae: На моите години малко мъже могат да се похвалят с това. Обикновено ще почнат с хленчене за простата, невъзможността да пикаят, а за секс, леле-е-е... дума да не става, това си е вече Терра Инкогнита! Друмев само да не се пукне от яд!:P
Да,ама малко грешиш. От петнайсет години имам леко,но чувствително, обезкосмяване по тялото. Като ям, прашец по твоята логика, трябва да ми се върне окосмяването. Ама не става. Виж, като афродизиак действа много добре! Не съм на петнайсет години, но не съм и на 75-80, но мога да се похваля, че още трябва да пазя жената от забременяване, че и тя още може да има деца. Господ да ни пази таквиз можещи още дълги години!
Ми я си представете, ако добивам и консумирам пчелно мляко? Тогава просто не си представям, какво ще е!
Е, аз не съм специалист, но обезкосмяването може да няма общо с нивото на тестостерон. Знам само, че не се препоръчва употребата му(на прашеца) при малки деца(момчета), именно по тази причина- може да допринесе за преждевременно развитие на половата система.
Прикачен файл 10766
Наздраве на всички! Тая година до амина!