Такава гуляма злоба от теб не бях чел,но е понятно за меня.Аз съм се занулявал не един път,но на 1 450 000 50% са си много...Ей,такова не бях постигал.;)Аз като думам,че ще ми се разсърди някой не ми вервате....:laughing::laughing::laughing:
Преглед за печат
Супер време за пчеларство.Много колеги ми се смяха,че съм ги присвил с преградна,но като гледам какво е вън мисля,че съм уцелил правилната стратегия.Проблема е само един,че ще трябва да се храни и то много.Вярно семействата не са ми много силни и това е един + за мен.По малко разход.:bigsmile:Чувам колеги са с -1кг на ден разход.:laughing:Направо не искам да смятам какви разходи ще направят,а цената на меда невиждам как ще скокне...:bigsmile:
Ти нали си от всичките. Не мож те разбере човек кога за къде пишеш. Ама не си сам.Та не се притеснявай.Който не го мързи все ще се сети ако му е интересно.
п.п. То виж и региона от темата "Високопланински" над 500 метра. Айде стига бре!Средно планински от 100 до 500 ли ще са? А планинските от -1 до 100.За равнинни няма да се затормозяваме.Та прав си.Пиши на всякъде. Все попадаш в темата.;)