Да не ги ошишкаш много и лятото да не ти съберат никакъв мед:)
Преглед за печат
По-малко разход ако апифондата я крадеш за какво ти е притока на нектар по това време тези пчелички които ще отгледат сега са слаби с малко мастна тъкан и няма да изкарат зимата,по добре съхрани авгуските пчели за пролета ще видиш как ще вдигнат кошера и тогава даи храната.
Ходят между рамките министри на откриване на нова магистала!
В района на Бургас, времето е идеално за плаж! Спасители няма, няма и мъртво вълнение. Рускини тоже нет. Хм не става значи за плаж. Ама за разходка с лодка е идеално. А и няма начин да не клъвне някой зарган!
Чудех се къде да плесна таз новина : https://www.facebook.com/Homemax.bg/...type=3&theater
Айде Гоше,стига си се спотайвал,фащай дамаджаните да почерпиш,от нас празните чаши ги имаш...drinks;
Няма проблеми, намерете терен и ще се почерпим, наистина годината бе добра за мен , чак ме е страх да се похваля....blush;
Гоше,глей да залъжеш жената с едно две пердета и килима,че да остане повече за винтчета и бурми.Инак не си струва потенето из тея покриви,освен ако не си падаш по моралните награди де.Аз сбърках,че бих тъпана,щото сега черпнята ще отиде - по малко за всеки,вместо много ама за мен:laughing:.Карай,ще се прежаля,ти заслужаваш поздравления.
Летят едни дебели пчели, по нашия край и търсят ли търсят. Ама рано още..