Прикачен файл 11264
Прикачен файл 11265
Преглед за печат
Прикачен файл 11281
Останаха ли още сили на българите да издържат още едно ненужно правителство и парламент?Към това число се числят и кметовете които по всякакъв начин се стремят да замажат очите на хората като им подхвърлят някакво шадраванче .Те се явяват голяма контра ако не им е нещо по кефа .От това което видях миналата година в БГ хората избягват да ползват услугите на адвокати ,нотариуси и съдилища защото първо техните услуги са непосилни за повечето хора а и няма гаранция че ще бъде отсъдено правилно решениението .Днеска случайно видях по БНТ новите че новите министрите и те са започнали да си показват зъбките .По познатия стил Б.Б. тип еднолична фирма .
И един стар лаф : Асан не е ли човек ?
Има една стара мъдрост която казва :Дай на един човек власт и ще му видиш акъла .
Бати Печо, много е хубаво когато пишеш без да спираш, да си обосновеш основната теза, което рядко се случва при хора, които нямат такава, а идеята им е друга. Освен ако ти не я изложиш, вместо да пишеш общи приказки :) Тези общи приказки ни заливат отвсякъде, затова ти си просто един от всичките, които ги използват :)
Здравейте съфорумци.Вчера се завърнах от двуседмична „ваканция“ в България.Останах със смесени чувства за тамошния живот.Много красива държава е България и спирам до тук .
За да не хвърлят боб съфорумците , темата е ЗА или ПРОТИВ държавата България да спре да съществува в този си вид ? Или наистена да се направят реални промени?
Да ще има и такива които да живеят с чуството че някой им нарушава личното пространство.Вече едно предсказанията се сбъдват.Изцяло преминаване на ел .енергия.И колкото някой да се опитват това дане се случи то е вече факт. А това за революцията имаме шанс да се случи по разумния начин.Явно от правителството и парламента неможе дс се очаква нищо повече.Дори и германския парламент имат същия проблем като бългърския.Многогодишните избори доказаха че този метод на управление вече се е изчерпал и трябва да се замени с друг по ефективен.
Пожелавам ти го най искрено .
Прикачен файл 11301
По въпроса се работи отдавна.
"Целта е да се разработи безопасен, неограничен и екологосъобразен източник на енергия. ЕС поема почти половината от разходите за строителство, а другата половина се разпределя поравно между останалите 6 участници:" https://european-union.europa.eu/ins...rofiles/f4e_bg
https://www.mediapool.bg/velikobrita...ews332101.html
Клипа е интересен: https://www.dw.com/bg/%D0%B0%D0%B2%D...%82/a-56704158
Знаеш ли някъде бях чел че египтяните премествали огромните блокове като използвали вятъра.Правели перки като на самолет и на оста завързвапи въжета които се навивали и теглели блоковете нагоре.А какво са правели когато е нямало вятър?Предполагам неплатена отпуска.
За АЕЦ съм чувал че бил ефективен само когато работел на 100% мощност.А когато се използва само половината мощност кой плаща останалата половина?Това е все едно в еднин автомобил да се возят 5 човека и петимата да си разделят горивото и в друг автомобил да се вози само един човек.
Същата ситуация се получава и при ТЕЦ .Няма как в пиковия момент да се подават максимално количество въглища и след това да се намали подаването.
„ Колкото до изборите - ако нещо зависеше от тях щяха да ги забранят. “
За кои тях става дума?
Ако нещо зависеше от изборите,щяха да ги забранят.Цитат:
„ Колкото до изборите - ако нещо зависеше от тях щяха да ги забранят. “
За кои тях става дума?
Този старец го казва с по разбираеми думи.
Ученика попитал учителя .Ти винаги си в добро настроение и си в добро отношение с другите.Как го постигаш това?Учителят му казал.Донеси няколко картофа и един човал.След това му казал че когато пбиди някого или се обиди на някого да взземе4 един картоф и от едната страна да напише своето име а от другата името на този на когото се е обидил.След това да постави кртофа в чувала. И винаги да носи чувала със себе си. Чувала скоро се напълнил и започнал да мйтише неприятно .Ученикът казл на учителя.Предложи ми нещо друго.Но учителят му отговорил.Абсолютно същото се случва и стеб когато се разсърдиш или ядосаш на някого и в душата ти се появява тежък камък.Ти отначало не го забелязваш .С времето камъка става все по тежък.Постъпките се превръщат в привички . Привичките в характер.Характер поражда лоши пороци .И тежеста се забравя когато постояно я носиш със себе си.Аз ти дадох възможност да се погледнеш отстрани . И да прецениш когато някой те обиди или ти обидиш някого нужен ли ти е този камък .Нашите пороци си ги създаваме ние самите. Ти сам реши дали е нужно да носиш чувал със развалени картофи на гърба си ?
Прикачен файл 11318
https://www.youtube.com/watch?v=X4Rt5XnolO0
Първата стъпка към отърваването от соросоидите вече е факт.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...-video-2313248
Преди време писах , че Македония и Украйна ще бутнат правителството.Познах.
п.п. За да е пълно тържеството на здравия дух Дядо Господ трябва да прати на сборището на педерунгелите една хубава гръмотевична буря.
Да вече съм убеден че сте разбрали заглавието на темата . Предполагам че с тази тема ще наруша спокойствието на някой съфорумци . Няма ниящо вечно на този свят. В монента много се шуми за някакви пари които правителството е похарчило неправилно . Тази телевизия само налива злоба в народа и то по всякакъв начин.Тези пари никога няма да се върнат обратно в държавата.Според мен е излишно да се коментира случилото се .По добрия вариан е какво да се направи че тази случка да не се повторя отново и отново . Навярно и следващия който бъде избран ще отнесе голяма сума със себе си.Та се питам какъв е смисъла от тези правителсва и тези депутаи след като предварително се знае че те нищо няма да помогнат на народа а само ще го ограбват .А може и да греша .
Да толкова гидини по телевизията се говореше само за магистрали и ацфалт и накрая нищо .
Прикачен файл 11319
За това трябва да има закон който да гласи че който се е провалил да няма право повече да заема ръководни постове.
И още няколко закончета и нещата ще си дойдат на мястото .
Данъкоплатеца едвам си плаща данъците, сега ще го караш и закони да приема.
Данъкоплатеца, за да протестира, трябва да получи разрешение, от този с-у когото иска да протестира.
Протестиращите ще пречат на себеподобните, за да получат подкрепа от тях! - Тъпо нали?
Те ще ми създават проблеми, пък аз ще ги подкрепям.nono;
Къде е сега отровното трио?
На протест с-у ББ. протестиращите затворили пътя на една жена с дете. Счупили и стъклото, защото искала да се прибере в къщи.
В същото време ББ може да ходи където си иска необезпокояван. Може да се прибере вкъщи, може да иде на ресторант, може да играе футбол.
Ебаси и протестите:crazy:
При това разни дебили си позволяват да наричат жената със счупеното стъкло "киликанзер", защото пречела на протеста...:crazy:
От 90% дебили какво може да се очаква?
Да приемат закони? Едва ли.
Да направят истински граждански протест ( а не някой да ги води за носа )? Едва ли.
В Дебилистан вече нищо не може да се промени.:(
П.п. Да не забравяме, че , , данъкоплатеца си внася данъците, а Мафията плаща!, ,
А ти умнико чий го търсиш тука? В Украйна първите юнаци като тебе вече ги осъдиха на смърт.То и за това си юнак тука , ама убежденията, които ни натрапваш не посмя да защитиш там.Псува по Путин ама изпод полата на жената .Та за чий си още в тоя "дебилистан"? То май никъде не те щат още от комунистическо време партията не те е харесала.И то при "Всенародна Партия" с над 2 милиона члена.Ама и те май са приемали само членове , а не ...:laughing:
Ти на всякъде усмърдяваш бре! Ако българската държава и българите са дебили ти чий го търсиш в нея бре умнико? Нали щеше да идеш в Украйна да спасяваш "демокрацията " от Путин бре?
Май и дебилството е високо над твоето интелектуално ниво.Иначе трябва да приемем , че си единствения умник в тая държава. Ама само ти си вярваш на гениалността.Мъка-а... Колко мъка има по тоя свят! Господ да те пази от акъла що го имаш!
Еееее, спирка нямате. :mad:
За тези които още не са отгатнали темата е да остане ли България в това положение или да направи крачка напред ?
П.П. - Мога ли за закача анкета към темата или е вече много късно? Къде мога да прочета как се пуска анкета ?
Анкета би трябвало да се появява на всеки раздел и на всяка главна тема или просто казано: - на която в падащият прозорец има раздел "анкета". В другите има само писане на пост.
След като заявиш анкета в дадена гл. тема ще ти излезе прозорец в който да впишеш темата, въпрос на анкетата, броя отговори....и те така. ;)
До колкото разбрах темата е "За или против начина на управление" на нашата държава. Та аз съм против ПП да договаря зад гърба на българското общество каквото и да е.А в случая ветото за Северно Македония. Днес Владо Бучковски (той пък от къде знае) твърди , че има уговорка простоКирчо-лъжеца да внесе в Народното събрание искане за премахването му.Бучковски знае.На Запад знаят.Само българинът не знае какво се върши зад гърба му от ПП(Продажни Педерасти). За най-голяма съжаление Слави ще излезе прав по отношение на тия родоотстъпници и българоубийци.Да изпукат до един !Дано!:mad:
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...doniia-2313917
Против съм такава намеса в културата, морала и бъдещето на България по тоя долен и перверзен Богу омразен начин.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...e-sara-2313893
Содом и Гомора бледнеят пред еврогейските ценности налагани с насилие и терор на Боголюбящия български народ.Позор за извратеняците посягащи на невинните детски души.:mad:
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...stvoto-2314087
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...lagane-2314099
"Врагът на моя враг е мой приятел." Време е всички нормални българи да се отърват от соросоидните изчадия П.П. (Продажни педерасти) и ДБ .С тях остават само бившите комунисти от БСП..
За северна Корея ли намекваш?
Преди се кланяхме на изток сега на запад. И преди и сега все се кланяме.Ами те тези кито ни управяват са нашите синове и дъщери. Кактоп сме ги научили така ще ни управляват. Нямаме право да им се сърдим. Или както е казал народа с нашите камъни по нашите глави.Проблемът е че който и да дойде на власт все тая ще е. Въпросът е може ли и как да се променят нещата?
Според мен парламента е напълно ненужен елемент.То каквото ще се случи и без него ще се случи.Само където нещата се дублират и се получава двойно плащане за едно и също нещо . Интересно ми е колко пари харчи парламента на държавата за един ден ? Явно тези самоназначения в парламент и правителство трябва да престанат. И законите ще трябва да се побутнат. Има още какво да се желае .
Да я караме по спокойно че колкото войни сме водили все сме били от губещата страна.
Тя анкетата май се обесмисли, По лесно ще е който иска за „за“ да постави един + и за „ против “ един – в края на поста си.
Това би имало смисъл ако не бяха промити мозъците от соросоидите на огромна част от народа. Първо. Следващото служебно правителство трябва да попречи на участието в изборите на разните соросоидни фондации, комитети и организации финансирани с "мръсни пари" на недържавни структори от Запад и Изток. За чуждите държавни има други действия от прокуратурата. Това защото никой не каза с какви пари бе създадена П.П. По действията на тия отрепки може да се подозира истинския "меценат" на партията.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...elstvo-2314232
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...inchev-2314255
Да добавим и мнението на учените.
https://trud.bg/национален-кръг-за-м...ншната-/
Специално за "колегата" с либерастно-демократични и атеистични разбирания.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...ga-pol-2314403
Помогни му Боже да се осъзнае!
Трябва да се бутне парламента . След това всичко ще се разпадне от самосебе си.И по важното е да не ни сочат като държава от третия свят .
Варят ни като жаби на бавен огън.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...dnevno-2314503
Либерастите с улично насилие тероризират нормалните хора. До кога?:mad:
Много хора дори не осъзнават какво се случва .Защото повечето не разбират какво говорят онези в парламента .А те нищо съществено не казват.Всичко се решава на закритите заседания .Колко и за кого .
Това в клипа дали е вярно?
https://www.youtube.com/watch?v=vwXYUNNNpM4
И още.....И още...
https://www.youtube.com/watch?v=A-ts5aEGP4U
https://www.youtube.com/watch?v=w0lxC6R9ST8
...............нещата отиват към нови избори и така до безкрайност......................
Кой ще бъде новия щастливец (премиер) ?
Севрикова била казала че души с повече прераждания ( с повече опит в живота) не искали да се прераждат в България и поради тази причина сме били в това незавидно положение .Казано с една дума няма лидер който да измъкне България от това положение . Или казано още по просто скоро няма да се появи чакания премиер. Самата баба Ванга била казала че Севрикова била на по високо божие ниво.Което от своя страна ще рече че Севрикова е казала по верни неща от Ванга.Цитат:
Първоначално публикувано от tsc1
Та колко от нас сега се чусвстват добре и не искат да има никаква промяна и колко от нас не се чувстват добре и искат промяна ?
Аз лично съм за генерална промяна ( + )
Първата промяна която аз предлагам е всички който искат да са на ръководни постове да си защитят първо дипломите . В това число да са включени и учители и доктори.
Втората промяна да гласи че личност която се е провалила да няма право повече да заема ръководни постове.
Трето. Партия която е била не лоялна и се е провалила да не се финансира повече.
И т.н.
За престъпноста мисля че трябва провинилите се да имат избор . Да излежат присъдата си или да напуснат ЕС докато им тече присъдата .Там навън те или ще научат това което родителите не са могли да ги научат или ще се загубят някъде. Ако бъде заловен на територията на ЕС ,присъдата му да започне да тече отначало. Да някой ще кажат че това е несправедливо. Да обаче дали ще бъде справедливо да го храня докато е в затвора а след като излезе от затвора децата ми да продължат да го хранят. Те така или инъче един ден ще му дадат някаква минимална пенсия .Защо трябва да си наказвам децата ?
Има една поговорка, която казва: трудните времена раждат силни хора, добрите времена раждат слаби хора. За България е добре, че преминава в труден период, макар че моето лично мнение е, че не е толкова труден, колкото би трябвало да е, за да се родят наистина силни лидери. И сега се раждат и израстват качествени хора. Проблема е, че те или не остават в Б-я или не искат да се занимават с политика. За мен най-важното качество което трябва да претижава един политик или човек във власта е морала. Само че това няма как да го докажеш, за морал дипломи не дават, а и колкото и да си морален, много лесно могат да те омаскарят, пък после ходи доказвай, че нямаш сестра.
Така като гледам, явно си останахте няколко човека, които припечелват от това да пишат глупости и да не се отказват :) Другите се оттеглиха, и остана само едно лаладжийстване :)
Но всъщност това е много добро решение на останалите хора. То колкото и да си пишете, като няма кой да го чете, няма значение :) Сега по случайност реших да видя какво е развитието по темата, която по интересно е че липсва изцяло :)
От 57.00 мин. Според думите на този човек ставащото в парламента се дължи на това че всеки един от парламента иска да бъде на мястото на премиера.
Прикачен файл 11332
Но говорещия загатва и още нещо че този премиер в оставка бил казал че щели да помолят украинците в България да „ подкрепят “ с присъствието си техния митинг .След това се споменава думата „ майдан “ и пояснява че в Украйна точно по същия нашин са свалили предното правителство .Започнало като недоволство към правителството и преминало като кървава разправа . Не знам дали някой се досеща какво е това гражданска война но аз съм говорил с такива хора които са преминали по този път и те ми казаха следното : Всеки стреля на посоки и се стига до там че брат брата да убива.
За да пускаш едни видеа, откровена пропаганда, на човек който е откровен лъжец и това много лесно може да се провери, означава нещо ... Но както казах, ако няма кой да чете и да отговаря, ефекта от това писане ще е нулев.
П.С - май обърках хората, не си ти а май бачи печо, той пуска тези бълвочи :) и то явно целенасочено
За много колеги сега е моментът в, който "ден година храни".Едни центрофуги въртят.Други майки отглеждат.Трети капани проверяват.Все неща отнемащи от времето за празни приказки. Не вярвам празните приказки най-много да ти липсват във форума. Или може би греша?
И както във вица за Чапай и Петка в гората с Белите, идва Горския и прогонва всички. В украинския случай дойде Путин и си "разиграва коня" където ще и колкото ще.Намеквам за по-недосетливите , че ако няма разбирателство и нас няма да ни отмине "Горския".Па бил той от Изток, Запад или Юг.
п.п. В парламентарните демокрации проблемите и споровете се решават в Парламента.Уличните демонстрации на подкрепа на едно или друго само ускоряват появата на диктатурите.Ако това е "промяната" към която вървим? Да и ... и на промяната!
"Страх" го хвана..https://blitz.bg/svyat/ukrainskite-v...ews893053.html
Съществуват най разлочни клубове .
Прикачен файл 11333
Прикачен файл 11334
https://www.youtube.com/watch?v=OU1uj_vlBRU
Гледам в статията и танкове сме почнали да произвеждаме.Ще ми се да е истина, ама ... Много се лъже и от двете страни.Мале-е... И руснаците ги бива доста в лъжите. Както са я подкарали утре български крилати ракети в Москва ще почнат да падат.А що ли щеше да е ако си бяхме подарили самолетите на Украйна? Войната върви с пълна сила не само по фронтовете, но и в нета.За фронта нищо не можем да направим. Там лъжите не могат да се крият дълго време. Но да отсеем пропагандата в нета от действителността поне можем .;)
А иначе си е повод за гордост.Благодарение на българските оръжия Украйна все още я има.Ама да има и кой да вярва в това твърдение.:laughing:
Танкове никога не сме произвеждали, само МТЛБ в различни версии. Танкове освен руснаците правеха само чехите във Варшавския договор. Трябваше да започнем производството и на тежката гаубица "Гвоздика", но промените ни изпревариха. За целта беше направен завода в Радомир.
Виж за РПГ съм съгласен - на световно ниво са! Познавам лично човека, ръководил разработката на първия модел. А и предполагам всички вие сте го виждали, но едва ли ще се досетите за кого става дума. :laughing: Пробивната сила на кумулативния заряд е невероятна!
Гаубици се правеха в Пернишкия промишлен комплекс. Няма да казвам къде, какво и за къде. ВПК носеше добър приход за държавата. Днес заводите от тоя комплекс не съществуват за радост на един колега.Били не конкурентни. И "Стрели" вече не се правят защото сме не надеждни съюзници в НАТО. На нашата държава и политици не само ние не вярваме, но и тия, които уж са ни съюзници. Що ли пък тия от вън да са по-тъпи от нас? Е поне сега сме спокойни.Нямаме съвременно оръжие и не произвеждаме такова. То и армията ни не можа един батальон да "струпа" " от кумова срама",за "замажи очи". Ама си имаме "политици" що се репчат на когото им покаже "големия брат"."На гол тумбак чифте пищови." Само дето и пищовите ни кремъклии. crying;
https://e-burgas.com/post/slava-sevr...sled-promenite
Това, което Севрюкова казва, е дословно: „Два пъти по толкова правителства /и сочи пръстите на двете си ръце/ ще се сменят, преди да дойде доброто за българския народ”.
Слава казваше: “Предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 докъм 2025 година всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя - няма да бъде повече земя Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми”.
Цитат:
Първоначално публикувано от Георги 1974
Те както започнаха да се сменпт през няколко месеца ще рече че ще го доживея този мпмент.
За катаклизмите чух че един от онези горе бил казал : Дори и GPS навигация няма да може да ви помогне защото когато му зададете да ви отведе на някакъв адрес може да се укаже че там където искате да отидете има само вода.
Още са били казали че тези които се страхуват от наводнения да се премести да живеят на височина над 600 м.
А Дънов бил казал че не трябвало къщите да се строят по високи от етаж и половина защото щяло да дойде време когато Земпта щяла да подскача на 1 метър височина и високите згради нямало да издържат.
Прикачен файл 11338
От всичките метра поради стачката работи само едно и то защото е на автопилот . Останалите се движат обаче празни . Изглежда така си запазват работните места .Искали 30 % увеличение на заплатите което ще рече че искали заплати около 3 000 паунда . Полагало им се още дрехи , храна и безплатни карти за пътуване .Повечето от тях са с друг цвят на кожата.
За нашите профсъюзи има само доктори и учители.Други професии за тях не съществуват.Как беше казал Ванко Костов навремето .Никой не се оплаква значи хората са добре.
Славчо изпя ли си вече песента ? Това ли му бяха силите ?
Беше показано на народа как един човек от „ върхът на сладоледа “ може да падне в краката на хората .
Прикачен файл 11342
Прикачен файл 11343
Прикачен файл 11344 Прикачен файл 11345 Прикачен файл 11346
Нищо чудно да направи коалиция с ГЕРБ и БСП и да се превърне във втора ДПС . Какво се обърка в нашите деца?
Много жестоко го излъгаха .Оставиха му само шоуто като награда . След десет години никой няма да си спомня за него. Ония горе точно така са казали на Ирина контактьорката че човек така е устроен че след 10 години забравя какво е бил лъган и може отново да започнеш да го лъжеш .Цитат:
Първоначално публикувано от зуница
Правителствпто отнесе със себе си и темата.
Прикачен файл 11351
Символично!
п.п. Да го разбира който както ще.blush;
Прикачен файл 11352
Като асфалта в БГ.
Прикачен файл 11353
И ретро .
Прикачен файл 11354
Новите световни комунисти замениха червеното знаме с чука и сърпа с шарения. Знамената различни терористите едни и същи.
По педерастки измениха "френското предложение" за Северна Македония.Едно гласува парламента.Друго дадоха на македонците.Майната им на българите и на държавата и на парламента ѝ. Каквото си решиха това и направиха еврогейците. А нашия простокирчо с радост продава българското бъдеще. Господ да го съди , че у нас съд за продажници няма.:mad:
п.п.
ПП -поскъпването продължава
ПП -пропадането продължава
ПП -продажни педерасти
и т.н.
А сега накъде ? От трън на глог че по висок . Гарга на гарга око не вади , И още и още .
Тоя новия ще издържи ли поне 6 месеца ? Еееееееееееее .Глас народен глас божий , 7,077
Баааа,няма да додрапат сегашните!!
Те парите,особено немилите,...........докато желязото е топло...Бойко трябва да се изчетка,за да натрупа-да си върне електорат.
Мисля си,че бб,преди 2 години,знаейки какво ще се случи-инфлацията,нарочно сдаде властта.Иначе щеше да се пържи на тоз огън и да загуби безвъзвратно,нооооо сега е момента,след половин година да се върне на бял кон....Така си мисля...
Изгониха руснаците .На ред са и американците .Както бил казал Фидел Кастро на времето когато го попитали кога щял да си обръсне брадата ? Той отговорил че когато Куба се освободи напълно .
Ще доживея ли тзи момент?
Как някъде си ремонтират улиците .
Един дядо казал на майстора . Майсторе там ти се е отлепила една плочка.Майстора му отговорил . Дядо проекта е за 100 000 , До мен стиггнаха само 8 000 .
Прикачен файл 11357
Прикачен файл 11358
Преди повече от 30 години Вячеслав казал че отначало министрите и президентите ги лъжели че щели да направят така че да живеят вечно.Но когато вземели власта започвали да ги заплашват по всякакъв начин само и само да праваят това което им наредят.
Интересно откъде хората едно време са знаели а сега не знаят какво ги очаква .И когато бримката около вратът се затегне забочват да хленчат .
Прикачен файл 11359
Може ли все още да има толкова наивни хора?
7 360
"Едно от многото имения на Иво Прокопиев!
Направено незаконно на брега на морето, върху защитени скали! Но Зелените не протестират, защото всъщност той им е шеф!
И Кирил Петков не протестира, защото е на Прокопиев.
Това е истинският олигарх на държавата!"
Цитата е от фейса.
https://trud.bg/%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%...0%D1%80%D1%85/
Много "умно", деби!
Много "умно"!
На колко сте години ? Това за майтап ли го правите? .. Ами не ги четете тези простотии. Баси и живота, съветвате ме за някакви неща, а цитирате парцали като блиц. .. Опитах се да пиша един път, белким го вземете под внимание. Но това е унизително да ползвате такива "източници на информация" освен ако целта не ви е такава :))
Вярно ли ? На блиц ? :) аз имам по-високо мнение за вас. То дори да им вярвате, е хубаво да проверявате какво пишат от няколко други независими източника или зависими. Самия стил на тази медия, хората които работят за нея, материалите които се пишат, говорят идеално за качествата и като източник на информация.