Какво ще бъде времето през 2017 г.?
Какво ще бъде времето през 2017 г.?
Във Варна ще е това - https://www.gismeteo.ru/city/daily/3421/2/
Юнаците не им вдигнаха заплатите и вижте, какво става. Ако не познаят, трябва да ги затворят.
"Метеоролозите от Българската академия на науките прогнозират, че идващата зима ще е най-снежната и най-студената от 100 години насам. Страховитата прогноза е направена след подробен анализ на данни.
Според водещите метеоролози на БАН огромна снежна покривка ще покрие страната ни още през декември, като снегът ще се задържи до средата на февруари.
Пощадени ще бъдат единствено черноморските райони, където снеговалежът няма да бъде толкова силен. Снеговалежът ще бъде най-интензивен около новогодишните празници, когато се окачват двуметрови преспи да засипят страната ни.
Стабилната снежна покривка, която ще падне около Нова година, ще се задържи до края на януари, а падналият сняг ще се стопи напълно едва в средата на февруари.
За следващата зима метеоролозите очакват и рекордно ниски минусови температури. Най-студено ще бъде през януари, когато термометрите на места ще показват минус 40 градуса по Целзий."
Тази прогноза ако се сбъдне може и да познаят https://www.gismeteo.ru/month/14510/
Твояна прогноза по ми харесва , отколкото тази на Атанасов.По-хубаво е да няма такива големи студове каквито той предвижда.
Аз не казвам че правиш прогнози , но не ми се иска да бъде такъв студ.Извинявам се ако съм те обидил!
Поздрав:Цветан Димитров
Трябва да ти радкажа една истинска случка за да ми простиш.На времето в Левски имаше един катаджия седно ИЖЕ с кош.Ведняж той спрял началника на КАТ Плевен , но повеже не го позвал му дупнал талона за превишена скорост.Когато го извикали да даде обяснение за дупката тойнаписълследното:Другар началник тази дупка не е дупка.Посмяли се с него и му простили.Така че аз се извинявам още веднъж!!!
Палецът е за това , че не искам такива студове!
ИЗВИНЯВАМ СЕ ПРИЯТЕЛЮ!!!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))