Докато гледате на комшията в купичката, някои трупат обороти...
Като "почетен" автор на тая тема, ще си позволя да изтрия фотосите които публикувах по-рано.
За да не се губи смисъла, на тях, някакъв човек си продаваше меда на безценица.
Докато гледате на комшията в купичката, някои трупат обороти...
Като "почетен" автор на тая тема, ще си позволя да изтрия фотосите които публикувах по-рано.
За да не се губи смисъла, на тях, някакъв човек си продаваше меда на безценица.
Този пост е редактиран от koragroup; 25.01.2019 в 23:44.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Извинявам се за самоцитирането и спама, ама много бих се радвал някой от пчеларите с главно П да ми отговори та дори и само с "може"/"не може". Това би ме насърчило или дало как да кажа... храна за размисъл
Корчев, прав си! 'Ма тоз човек защо на такава безценица го дава меда Много ми се хапва акациев медец, че ми се свърши и сега го замествам с червено винце , но този не ми допада на цвят, умешан е с нещо не е 100% акация май, иначе знам ли...
не съм от тия с главно П но обикновено това е начина:
Прикачен файл 9883
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
А тук вече идва другия въпрос.При квота примерно 20т за района какво ще прави пчеларя другия мед?
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
Корчев,не си прав да знаеш.Това което правим не е вече за хорските очи.Всичко се гледа на платения ми канал.
п.п.Не,че имам нещо против да покажа,но щом не желаете да ме четете какво ли ще е да ме гледате.
А според теб как му изличат сметките?
Точно от купичката! Като получи едни пари ей тъй, от "горе", може и на два лева да го продава, а защо не и да го дарява. Те за туй не трябва да има такова финансиране. Ама кой съм аз та да го казвам. Друго си е да имаш периодичен превод по банковата сметка, за фиктивно притежавани семейства.
Как не ти стана ясно, аз на никой не завиждам, просто не сме равнопоставени на пазара! И стига с тая купа, измисли някой друг лаф.
Ей от тоз мед продават колеги,които НЕ можаха да вдигнат семействата си във втори корпус на ЛР.Демек кошерите бяха целогодишно на 1-един корпус ЛР.,а продават акациев мед.
П.П
Продават буркана на 9лв.Аааа и на всичкото от горе,наоколо няма акация само рапица и слънчоглед...
Докато не се отървем от такива мисли в главите - че като наливаме инверт целогодишно в кошерите и ще спечелим. Е, няма. Един път ще ги минеш, два пъти и накрая ще си го ядеш сам. Затова и цената му е ниска и ниска ще си остане, че кой е луд да дава луди пари за инверт?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))