Отварям тази тема, за да споделя възмущението си от факта, че сред нас освен почтенни хора има и ПЧЕЛАРИ - ТАРИКАТИ И МОШЕННИЦИ. Точно тези тарикати и мошенници петнят доброто име на Българския мед, Българския пчелен восък и Българския пчелен прашец. Точно заради такива тарикати и мошенници на запад България като страна има МНОГО НИСЪК ИМИДЖ, а вследствие на това и получаваме в замяна МНОГО НИСКИ ИЗКУПНИ ЦЕНИ на нашата продукция.
Достатъчен е един единствен пчелар (едно единствено лайно), за да се вмирише цялата каца на Българския мед или восък, изнасяни за чужбина. И докато в редиците ни има такива лайна, всички ние ще сме вмирисани, ще е вмирисана и цялата ни държава. Тъжно ми е, че го казвам всичко това, но когато фактите говорят, и боговете мълчат ..........
Вижте сами една пита с "восък", тежаща 7.5 килограма и продадена ми за 75 лева. Ако тази пита беше попаднала в ръцете на западняк, той щеше да зачеркне България от тефтера си за следващите 100 години. А тя беше предназначена за западняк, но аз я купих заедно с още един тон на западняшките цени от 10 лв. на килограм. И от този момент нататък ха познайте какво трябва си мисля за българските пчелари?