Здравейте колеги.Непредвидено останах без работа,а със моите 40 семейства не мога да се издържам,ако на някого от района на Шумен му трябва помощ или работник,моля нека пише,тук или на тел.0894086103-Георги.Благодаря
Здравейте колеги.Непредвидено останах без работа,а със моите 40 семейства не мога да се издържам,ако на някого от района на Шумен му трябва помощ или работник,моля нека пише,тук или на тел.0894086103-Георги.Благодаря
За търсещи работа: препоръчвам Ви jobs или някой друг сайт, напр. https://bg.jooble.org/ (търсачка)
Много добра тема браво .Вярвам да е полезна на нуждаещите се.
Този пост е редактиран от jdrumev; 26.04.2017 в 18:27.
А забелязахте ли, че обявата е от Февруари 2013-та година?
Иначе аз пък си търся работници-пчелари за активния сезон. Ако има такива - нека да драснат едно Лично Съобщение.
Аз бих се хванал защото съм още зелен в пчеларството,но опитен пчелар да ли би се хванал?
Добре че повдигнах темата Успешен сезон за всички!
Незнам какви са тези хора които работеят като наемни пчелари по 8 часа на ден,моя кръст повече от 2 часа работа по кошерите не издържа,немога просто да си представя какво ще е да стоиш в приведена позиция 8 часа!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))