Темата е за всичко свързано с етикетирането и реклама на пчелен мед и продукти както и за публикуване на вашите реклами и етикетии.
Темата е за всичко свързано с етикетирането и реклама на пчелен мед и продукти както и за публикуване на вашите реклами и етикетии.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
Здравейте,
Добре е да има такава тема. С тези цени на едро май все повече от нас ще минат на дребно.
Боре, ако може би ли преместил малко снимки. Спомням си, че беше качвал в други теми. Благодаря!
Поздрави, Г. Георгиев
Тя идеята е малко такава май. Да се видим кой до къде е стигнал и дали ние сме в крак с модата. Аз мисля, че напротив би трябвало да не си ги показваме и да не си ги мерим, а всеки да действа по своя си начин и по този начин няма да ставаме като гимназистки - всички с еднакви униформи, а всичко ще е разнообразно и много красиво.
Моето скромно мнение е, че етикетът трябва да бъде максимално семпъл, обран, черно-бял...най-вече да се откроява от останалите, с разните му там кацнали пчелички на сл.пити и маг. бодили и др. чалгарии....много съм резервиран откъм всякакъв кич.....тънката идея да бъде, че хубавия кон и под скъсания чул си личи.
А моето виждане е, че етикета няма особено значение за продажбата. Стига разбира се, да съдържа необходимата информация- за продукта. По важен е пътя на клиента, до този етикет, и съдържанието в него. Етикети в магазините бол! Кой от кой, по красиви, по- семпли и т.н. Всичките горе долу, един бичим- като клонинги, ама направени от некадърен генетик! Вчера, в Лукойл ми направи впечатление такъв етикет. Хубав, върху многостенно бурканче от 250гр. Цената- за ценители, малко над шест кинта?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
ако остане време за кръчма не пия чай но проблема ми е опаковката да е стерилна и здрава защото идеята е да го разнасям със себе си за сега се справям но над пазара на дребно може да се работи още
Такава машина ми е предлагал Ненчо Пенков от Габрово. За контакт - nenchopenkov@abv.bg 0885316969
Питал съм да ползвам на ишлеме машина, която прави малките пакетчета с мед, ама ме отбиха, защото нямало как да гарантирам, че меда ми е чист и може да им замърся производството.
Медец
И етикетите и рекламите си ги изработвам сам затова нямам претенции че са кой знае колко дизайнерски и професионални.
Етикет за акация
Прикачен файл 8066
А това е реклама
Прикачен файл 8068
Този пост е редактиран от borislav aleksandrov; 18.12.2016 в 17:50.
Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))