Моля споделете впечатленията си от добри майстори дърводелци които изработват кошери във Варненска област!
Моля споделете впечатленията си от добри майстори дърводелци които изработват кошери във Варненска област!
аз искам да си поръчам 10 броя....не повече....и то 10 р. дадан блат с два магазина....намерих един майстор в Белослав...тия дни ще видя какво предлага като качество и цени....
Произвеждаме кошери. Комплектация и цените по договаряне, налични кошери на склад, телефон за връзка 0895 668111
Елате при нас да ви предложим кошери и да видите качество на изработка. Ние във Варна и можем да реагираме веднага. Тел за връзка 0895668111Първоначално публикувано от Даниел Йорданов
Дай адрес да дойда да се запознаем и да видя цени качество
Ако двама човека имат по една идея и нея споделят ще си останат само с нея но ако си я споделят и двамата ще имат по две.
Дано да се свърже Даниел с теб, майсторе, тъкмо да уточните кое е чам, кое е бор. Той ги разбира тия работи.Първоначално публикувано от Bee Varna
Мисля че идал днеска, можеш да го питашПървоначално публикувано от iris
Питам, и аз, и още двама питаха, ама няма кой да отговори.
Явно между ЧАМА и БОРА има разлика но не я знаем. Надявам се колегата да я обясни защото пише, че произвежда кошери. Понеже тази зима си направих няколко сандъка от БОР, та ако ЧАМА е по добър да сменя материала, тук при нас в Монтана разлика в цената няма та не е проблем да го сменя :D :D :D :D :D
А дали ще са по евтини Липовите кошери като са на 5-то място? Ако е така да поръчвам на колегата
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))