Здравейте, търся да закупя пчелни семейства около март месец . 10рамкови , но може и 12 рамкови .
Здравейте, търся да закупя пчелни семейства около март месец . 10рамкови , но може и 12 рамкови .
Пуснал съм ти оферта на лично съобщение, понеже смятам че темата не е в правилния раздел и очаквам да бъде премахната/преместена.
Добавил съм я И тук понеже по възможност да са от северозапдния край семействата .
Мога да ти предложа такива от регион Плевен. Ако искаш обади се на лични.
От Лом съм.Живот и здраве и ако отзимеят успешно,първите дни след рапицата (около 5 Май) ще продавам около 14-15 семейства ДБ 10 и 12 рамкови.Ако проявяваш интерес телефон 0882016267.
Късно ми е май месец , ако времето позволява искам да ги взема 1вата половина на март. За да мога да ги подготвя за пашите.
Здравейте,
Емко, колегата ти "казва след рапицата". Смятам, че семействата ще са развити. Освен ако не ги дели, или други "операции".
Поздрави, Г. Георгиев
Именно за това искам иззимели семейства, т.н. "операции" да си ги извърша сам... Подхранване ,противороеви мерки и т.н.
Естествено че,ще има ''операции'' преди и по време на рапицата.За евентуалния купувач е важно при извършване на евентуална сделка семействата да са развити.И да се възползва напълно от следващи паши.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))