Един бърз въпрос за спешен отговор.
Сменени четки на мотор от пералня. Защо новите греят (има мирис ) ,едната я намирам заседнала, а при другата се отдели запоеното кабелче към буксата.
Работи три седмици и спря. Помощ.
Един бърз въпрос за спешен отговор.
Сменени четки на мотор от пералня. Защо новите греят (има мирис ) ,едната я намирам заседнала, а при другата се отдели запоеното кабелче към буксата.
Работи три седмици и спря. Помощ.
Колектора преди беше почернял (е 10г ) почистих го със ситна шкурка ,сега пак е черен. Четките се движеха мазно, като ........Особеното при тях е, че бяха без пружинки и аз присаждах на старите четкодържатели. Продадоха ми ги за Италиански.
Ако имате идеи- чакам. Ако пусна ток на четките, мога ли да проверя мотора?( пералнята е надупена, като .....)
В първия си пост пишеш, че е заседнала, а каза, че се е движела мазно. Значи не е било толкова мазно. Другото което може да е, че четките са ти били неподходящи, макар и италиански. Като казвам неподходящи, имам предвид, че някои четки са наситени с повече мед, а други с повече графит. Трябвало е да намериш такива с повече графит. Четките се монтират, като не се движат мазно, а свободно, дори хлабаво. Колектора може и да е черен и да е нормален, да не се налага да го "жулиш" с шкурка.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))