Правилно ли е да се третират по този начин ?
Лек ден.
Правилно ли е да се третират по този начин ?
Лек ден.
Не е правилно.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Здравей колега.
Обясни,кое е неправилно.
Лека вечер.
Всеки си има бръмбазлъци в главата въпроса е много много да не ги слуша камо ли пък чуждите.С две думи крайностите са зловредни.
Цялата тая схема за Нозема церане едва ли ще помогне а Нозема апис не познавам човек да е имал по нашите географски ширини близките години.
Относно лентите има лентофоби но пък обикновенно са оксалофили ма колко действа тая оксалова при пило никой не знае та затова си пръскат кога им е кеф.
„Лудост: да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати,,
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Моля, кажи ми как се ползва правилно? Тази година изрязвах СР докато майките ги осеменяваха, постоянно ги зараждах а сега стана страшно за 2 месеца пчелина пламна от акар. Направих 5 третирания и всеки път падат по около 500 акара, утре ще третирам за 6ти път, ужас е. Изглежда ще започнем наистина да третираме и Юни
С какво третира толкова пъти?
СР не е решение тя е ефективна колкото екостопа.Аз съм третирал повече от теб и да ти кажа не правиш нещата как трябва.Залей семействата със сироп така,че майката да спре да снася,ако си беден като мен я ограничи в някоя триъгълна клетка на рамката,третирай и след два цикъла пак третирай с ОК....Най ефикасно е в паша да предадеш маточник и после да третираш,но при теб нещата са други с тая суша цела година...
Кой разбрал разбрал, кой не е, да пита брата..
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))