Какво ново?
Какво ново?
Защо? Не ти ли харесва това което съм написал? Какво ново за Ташмайдан 2017? Примерно: Кога ще се провежда? Както писа един колега с какви пари, с паспорт или с лична карта? Групово ли ще се пътува или кой как намери? Къде ще се преспива? Колко пари ще излезе едно пътуване? Какво можеш да си купиш и какво не? Колко дни е? Какво ще можеш да пренесеш през граница? След като завърши: Какви са впечатленията? Кой доволен, кой не? Снимки, филми и т. н..
П.П. А и пускам нова тема за да не пишат в старата от 2015г.
Да, ще се извиня. Виждам три грешки в поста си - правописна, словоред и обида към по-вишестоящ във форума.
Вероятно само тези, които ще се регистрират във форума през 2018 все още не знаят, че не употребяваш алкохол, но както и да е.
...Относно темата - наистина нищо не ми говори заглавието и ще ми бъде интересно да разбера малко повече - споделени снимки, коментари, цени, поведени и отношение на търговците и все в тоя дух.
Изложението мина, а няма нищо което да покаже как е преминало събитието. Хайде, пуснете някакви материали, все някой е щракнал нещо.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))