Моля колегите които монтират с ел.ток восъчни основи да ми дадат съвет дали е подходящ за тази цел адаптор с изходящи характеристики 9V / 600mA...благодаря предварително!!!
Моля колегите които монтират с ел.ток восъчни основи да ми дадат съвет дали е подходящ за тази цел адаптор с изходящи характеристики 9V / 600mA...благодаря предварително!!!
Слабичко ми се струва, но пробвай ако можеш на една тел дали ще я загрява. Пробвай с 2 метра, после с 1 и виж какво става.
Само се увери че има защита срещу окъсяване да не да си замине безвъзвратно
http://www.mpel.eu/article.php?sub_c...ategory_id=294
Ето тук има добър асортимент. Чудя се кое е най-добро?
12V 4A ще върши работа.Аз работя със подобен траф и съм доволен.Но трябва да внимаваш да не задържаш повече от 2 3 секунди защото бързо топи основата.
Аз работя с подобен 9.5/ 600 от 20 години и не е мръднал много съм доволен. Работиш на края на всички телчета, не общо 2 секунди и си готов.Първоначално публикувано от Даниел Йорданов
Когато се прегрее се изменят формите на килийките и пчелите не ги поправят пак както са били, а си правят техните изпълнения и започват да правят и дупки тук там и така-абе свободно съчинение колега Желев.Първоначално публикувано от kosta zhelev
И понякога, като телта стопи основата, я срязва.
За да не се допуска това се иска опит и теловете ви да лежът във една равнина.При ползване на основи от тежките при ДБ няма абсолютно никакъв яд, основата дава възможност за лека грешка.Първоначално публикувано от iris
Благодаря на всички взели отншение по темата!!!А как мога да разбера дали има защита против окъсяване?!Първоначално публикувано от stan
отвори го и виж. но би трябвало да има. в 99 процента всеки един адаптор без значение за какво се използва има защита. но ако няма, а и да има просто му добави едно по яко съпротивление и си готов.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))