Записване за ПЧЕЛНИ ОТВОДКИ за 2022г.
Лицензиран производител на пчелни майки и отводки. Пълен набор документи по Националната Пчеларска програма. Възможност за транспорт и прехвърляне в кошери. 100 лв.
Телефон за връзка: 089 760 0105
Записване за ПЧЕЛНИ ОТВОДКИ за 2022г.
Лицензиран производител на пчелни майки и отводки. Пълен набор документи по Националната Пчеларска програма. Възможност за транспорт и прехвърляне в кошери. 100 лв.
Телефон за връзка: 089 760 0105
Телефонните оператори и те се хранят.
Каква порода са ти пчелите? Родопика или ?
За слабото семейство пашата винаги е слаба, за силното винаги е обилна.
Хайде и аз да се намеся.
Във форума има ясно изписани правила, как да се изписва обява. Та, колегите на това акцентират.
Моето мнение пък е друго и не го налагам, та мисля, че един ясен етикет върху стоката би я продал по-добре, заедно с една приветлива усмивка. Ноооо... идиоти много и от двете страни, затова понякога бизнеса зацикля.
Е замисли се малко. Защо ли пчеларите не ти харесват обявата? Няма да ти навреди да прочетеш обявите на производителите от Европа. Предполагам , че пчелинът и пчелите ти отговарят на всички законови изисквания и всичко е качествено и в ред. Но, маркетинга ти никакъв го няма! Но, зорлем хубост не става.
п.п. Това , че само един вредител (тсц), без никакъв опит в пчеларството ти харесва написаното , трябва да те накара да се замислиш. С най-добри чувства.
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
За мен си е съвсем редовна обявата. Достатъчна, ако ми трябват отводки, да се информирам за подробности. Още повече, че има и местоположение и ми е наблизо.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Това е така защото подобно предлагане все още е малко „кът“, ако имаше сто подобни обяви, но с обявени конкретни цени, едва ли ще предпочетеш да звъннеш точно на тази само за да се увериш, че пусналия обявата си е сверил добре часовника преди това, обикновено на деловите хора времето им е скъпо за да си позволят подобни опити...
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))