Няма да плюя и да давам съвети. Само ще разкажа за сагата на моите нови кошери от Преслав Петров от Ловеч.
Януари тази година, един колега ни показа (на мен и един авер) кошери от въпросния производител, които изглеждаха добре.
Февруари с авера намерихме на изложението в Плевен Преслав, поговорихме и договорихме цена за кошери.
Април в началото, поръчахме 70 кошера (различни но стандартни конфигурации) и преведохме 900лв капаро - 30 минути след като ни беше поискано. Уговорката беше да са готови до края на месеца.
Към края на месеца, Преслав започна да си вдига телефона по веднъж на 4-5 дни и то след 5-10 опита. И почна да отлага. Айде след празниците, айде другата седмица (че ми свърши мрежата за дъната...).
Средата на Май. Накрая достави дъната, половината плодници и половината капаци. Без чекмеджета за прашец и летви за прелките. Платихме кеш! за доставените елементи.
Началото на юли, след още 30-40 опита за разговор и едно две отлагания дойдоха и останалите неща. НО без летвите за прелките (тези дето се въртят за ограничаване на входа). Викам си, това е малко, няма да ме излъже, пък и те нямат отделна цена. ПЛАТИХМЕ ОСТАНАЛАТА (ЦЯЛАТА) ДЪЛЖИМА СУМА КЕШ!
От тогава до сега съм му звънял 180 пъти. Не преувеличавам. Никога не ми е вдигал. Върнал ми е две обаждания с някакви дежурни извинения (имали профилактика и нямал ток, болен бил, и т.н.) колкото да ме излъже, че утре ги прави летвите, а на другия ден ми ги праща по Еконт.
До момента НИЩО! И не вдига и не връща повече обаждания.
Айде дайте ми съвет как да озаптя лудия авер, като отидем на изложението в Плевен....
П.С. Кошерите изглеждат добре направени (със сравнително малко компромиси). НО не са боядисани с боята която поръчахме, и е на една ръка. На лято ще мога да кажа повече как са изкарали зимата.