Здравейте ,някой по компетентен би ли ми обяснил какво значи " бета-фруктофуранозидаза" ? Благодаря.
Здравейте ,някой по компетентен би ли ми обяснил какво значи " бета-фруктофуранозидаза" ? Благодаря.
Здравейте Ивана. Признак на добро възпитание е първия ви пост да съдържа малко уводна част , представяне примерно.
Ако сте следили темите за Инвертиран сироп и настоящата тема щяхте да знаете че храненето с инверт се хваща. Споменатото от вас съединение е химическото наименование на "изкуствената" инвертаза която остава в меда след хранене с инверт. Хващането на това хранене е мега лесно за германските лаборатории.
Има и още една ветороятност да ви се появи това съединение е пробата, но ще ви го кажа след като се представите и ми отговорите на един въпрос.
Инвертаза ,так ли ?
Какво точно ви интересува и ще ви отговоря ?
Кой е изкупвача който ви казва, че имате това хим. съединение в меда?
Винаги може по-добре.
Апимел . Наляхме по 1 литър инвертиран сироп две седмици преди цъфтежа на рапицата която в нашия край цъфна на 28.03 и ни казаха ,че в пробата имаме бета фруктофуранозидаза с 20 еденици повече от допустимото .Възможно ли е това
Аз преди време имах едно допускане използвам, че Апитрейд четат темата и ще питам пак. Възможно ли е хранене с инвертиран сироп много преди пашата да насити организма на пчелата с този ензим и той да се появява в меда на по-късен етап? Дано дадат някакво мнение, защото ако е така излиза, че пролетното хранене с инвертиран сироп ще е проблемно.
Винаги може по-добре.
Бях 99,999999% сигурен че това е изкупвача. Потърсете тук във форума мнения за тези хора. Може да пробвате и във фейсбук и въобще в мрежата.
На въпроса ви не може да се даде еднозначен отговор след като наистина сте ползвали инверт непосредствено преди паша. Много зависи и от системата кошери, техниката на работа, състоянието на плодника и т.н. Тези постове не са за тази тема и да не цапаме повече.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))