Нека споделим колеги колко семейства са загинали досега от вашия пчелин! sadsmile; next_mad;
Нека споделим колеги колко семейства са загинали досега от вашия пчелин! sadsmile; next_mad;
Аз имам до сега 2 избягали от 49броя.В кошера няма пчели, оставили са питите пълни с запаси и са си хванали очите.Нямам представа от какво е.Навярно е от симптома на празния кошер.
И дори да нямате загинали семейства споделете колеги, недейте само да разглеждате темата и да оставате без мнение,защото знам че повечето пчелари никога не казват истината, а от това според мен губи единствено този които лъже! sadsmile;
От 24 бр. 2 нападнати есента и един загинал по незнаини за мен причини.
от 50 - 2
До сега от 17 зазимени всички са живи.Едно семейство имаше малко диарични петна по рамките,другите са добре.Зимата още не е свършила,така че това не е окончателно,просто междинна контрола.Успех.
Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.
4 % загинали
От 30 зазимени, при поставянето на твърдата храна на 2-3 февруари, всички са налични.Няколко(3-4бр.), са с по- малко пчели от останалите, но са добре.Всички се облетяха, като за тази година аз засякох две облитания.Както казва колегата, това е междинен резултат.Ще има още няколко междинни , до Април :D .
От 28 семейсва нямам загинали.През есента обаче присъединих две семейства към други, зьщото вероятно нямаше да оцелеят. Останалите изглеждат добре.
От 56 на есен, три разграбени, четири обединени и четири умрели. Един май е под въпрос и сигурно при първа възможност ще го обединя с някой друг.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))