Колеги,нека споделим какви са добивите в нашия край.
При мен от кориандъра средно по магазин и половина от работещите кошери.От 10ДБ,от 12ДБ малко по малко.
Колеги,нека споделим какви са добивите в нашия край.
При мен от кориандъра средно по магазин и половина от работещите кошери.От 10ДБ,от 12ДБ малко по малко.
При мен кориандъра няма нищо.
Но слънчогледа дава като за световно,всичко е готово за вадене.
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
Ха ха ае Младши, тия твойте пчели вече те боготворят бе, я виж каква картичка са ти нагласили :D Ама е много сладко да си ближеш собствен мед от пръстите, нали ? Особено пък ако преди това ти е падала потта в кошера. Сега строяваш фамилията и почвате да викате сутрин и вечер "Дай Боже дъжд", че след три седмици да докладваш за половин тон wink;.
A дано че тогава и на ресторант ще трябва да ги водя заедно с пчеличките :D
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
По-мин седмица и от мене има по магазин и половина.
Тази събота пак ще се въртят по два магазина
От миналата и тази събота паднаха 25 тенекии. Живот и здраве сега летят усилено към слънчогледа, дано даде.
Аз врътнах само 1 магазин, от 8 рамки 14кг. 9-та ми е строителна я оставих за да доизградят и напълнят единия ъгал.
Всички останали са с по 2 пълни магазина започнали да запечатват и 3-ти за градене и пълнене
Браво. Но ако не падне малко дъждец това ще ни е. Днеска забелязвам повечко се въртят на водата което за мен е сигнал за по малко принос на нектар а и слънчогледа вече прецъфтява....
+ 11 тенекии и малко от вчера
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))