Колеги,днес в моя район температурите бяха пролетни и стигнаха 23градоса.Радост за окото и ухото,мощно облитане от всички семейства.
Колеги,днес в моя район температурите бяха пролетни и стигнаха 23градоса.Радост за окото и ухото,мощно облитане от всички семейства.
И при мен беше така,аз имам само 6 кошерчета,но всичките се облетяха добре и изхвърлиха подмора.А аз за награда им сложех по една торбичка с твърда купешка храна.
И в Русенско беше топло. Прогнозата за оставащия месец са ниски положителни дневни температури. Февруари започва с -20 на първи и стига до +1 на осми.
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Имат на по 2-3 пити по 10-12см пило,което според мен не е много добре,но пък имат мед и за малък сечко.
Вчера в Шуменско беше 17.5 градуса към 15:30, а днес във Варна вали сняг.
Имаше прогноза за много силен вятър, а беше много тихо.
Явно Шефа ще ни прави напук
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Колеги,разгледайте този метеорологичен сайт : http://www.yr.no/kart/#lat=42.50606&...mp&proj=900913
Казаха ми,че е много точен.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
Няколко дни бях в Провадийско и валя сняг, вярно 0,5-1см натрупа, но си беше студ. Хубавото беше, че поне нямаше вятър
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))