Здравейте.начинаещ съм в това познание.Днес ме озадачи следното.на южната страна на плевнята(кирпич) имаше 15-20 пчели които летяха и влизаха в малки отвори в стената.Това някакъв обясним феномен или нещо.с което не съм запознат.Поздрав.
Здравейте.начинаещ съм в това познание.Днес ме озадачи следното.на южната страна на плевнята(кирпич) имаше 15-20 пчели които летяха и влизаха в малки отвори в стената.Това някакъв обясним феномен или нещо.с което не съм запознат.Поздрав.
Ако успея да мина блокадата пак ще щракна.но явно е непознат.а съм бдителен с тези размирни времена на нови вируси и тестве на 5G технологии И в България.
Имам възможност и наблюдавам рояк в кирпичен дувар.Изкара 4 години и 2018г октомври умря,но още на следващата(миналата),отнов се засели.
"МАЛКИ ОТВОРИ" ми говори за земни пчели,а не за медоносни,като тез на мъртвата коприва.
Земни пчели са това. По това време на годината са много досадни. У нас са си правили гнездо в саксия с цвете. На големина са колкото търтей.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))