Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 96 от 311 ПърваПърва ... 46869495969798106146196 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 951 до 960 от общо 3101
    Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    По времето на комунизма един нашенец избягал в Австралия, но след години се разболял и писал на внучката да отиде да го гледа. Тя отива до партийния секретар да го моли да я пуснат.
    - Другарю секретар, дядо ми е получил сърдечна недостатъчност и ме моли да отида в Австралия да го гледам, може ли.
    - Не може, щом иска да го гледаш да си дойде в България.
    - Другарю секретар вие не ме разбрахте, дядо ми е сърдечно болен не е луд

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Един студент отишъл на изпит, но понеже бил с много тъпа физиономия, с нехарактерни антропологични белези на човек, който е решил, че ще става студент, професорът прозрял възможностите на студента и решил да му помогне в изпита, та рекъл:
    - Момче, виждам, че нищо не знаеш, ами вземи направи нещо интересно, да ти пиша една тройка.
    Момчето с тъп поглед си извадило "онуй нещо" и прааааас го забило в стената. Зейнала голяма дупка, като от Хилти. Професорът се шашнал. Писал бързо тройката.
    След него влязла студентка. От един километър личало, че е тъпо курве. Професорът направил подобно предложение за една тройка и й казал:
    - Моме, виждам че нищо не знаеш, ами да ти задам един "лесен" въпрос. Ей тая дупка на стената от какво е?
    Гледало момичето, чудело се, но така и не можела да отгатне, но все пак отговорила:
    - Аз дупката не знам от какво е, но съм 100% сигурна, червилото около дупката е от моите устни.

Почетен Автор
    Регистриран
    17.01.2014
    Пчеларски район
    с.Кривина, София-град
    Катаджия спира пиян шофьор у Враца и му прави тест. Показва му дрегера:
    - Я гле'й - 2,45.
    - Бах му макята.3 без 15? Мойта че ме осакати...
    При пчелите има мед, защото има ред!

Почетен Автор
    Регистриран
    21.10.2014
    Пчеларски район
    Община Драгоман, Софийска област, 615м. надм.вис.
    Как сте с руския
    http://www.argostars.com/blog/archives/13308

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    При пиянско сбиване двама цигулари от филхармонията набиха двама боксьори. Сега журналистите се чудят как да отразят събитието - като подем на културата или като упадък на спорта…

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Писмо до съпруг в казармата.

- Мили ми мъжо в неделя с батю бяхме на свадба в друго село меня мъ е-аха, батю го бахтаха. Тая неделя пак сме канени батю са чуди, ама аз жъ вървя.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Бат Венци, плаках от смях- голям майтап бе човек! Господ, здраве да ти дава!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Забранен
    Регистриран
    12.09.2014
    Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ всички български мъже искат да правят групов секс.
    7% от тях искат да го правят с 2 жени, 8% с 3 жени, а останалите 85% искат да го турят на цялото правителство.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Една кокошка отива в кокошарника и казва на приятелките си кокошки:
    - Ако знаете какъв сeкс правих с новия петел, че на това отгоре зареди него цяла година снасях бъркани яйца.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Белите обсаждат червените в едно село. По едно време от селото излиза каруца, карана от възрастна селянка. Белите претърсват каруцата, гледат че бабата е безобидна и я пускат. Каруцата продължава нататък и отива до съседното село, където има друга част на червените. Командирът им поглежда бабата и казва:
    -Я! Ама това бил Петка! Как си се маскирал само...
    -Е, нищо особено... Вие по-добре вземете да разпрегнете Чапаев, че каталяса.

Чапай се давел в реката. Петка го спасява, изважда го на брега и започва да му прави изкуствено дишане.
    От устата на Чапай излиза ли излиза вода, няма свършване.
    По някое време някой се провиква:
    - Петкааа...! Извади гъза му от водата, че ще изпомпаш реката!

Страница 96 от 311 ПърваПърва ... 46869495969798106146196 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •