Много я дразнят тая мечка.
Не знаят ли, че тя много обича да и се играе по свирката?
Мечката си взе анклав м-у Полша и Литва, изгони местното население, а сега: https://www.mediapool.bg/litva-shte-...ews258922.html
Чеченците се опъваха доста, Абхазия, Южна Осетия, Крим, сигурно съм пропуснал нещо.
Се с бой си получава поисканото.
Дали да не предложим Б-я да бъде окупирана от мечката, не за друго ами в името на мира!?
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
Геца да не си някой скрит олигарх та те е толкова страх от Путин то нали се говори там за национализция тоест обратното на приватизация.И после, че почне па един преход мани мани отидеа още 30-40години.А за губещия кон ще видим да сме живи и здрави то не, че ще остане нещо от него де.
Не адаш.
Едно време се опитаха да ме вкарат в БКП, ама смених местоработата и ме хванаха за дедовия.
Най мразя да ходя на манифестации и да скандирам: КПСС - БКП
45г. комунизъм + 35г. посттоталитаризъм и всико това го дължим на "братушките", КГБ, ДС =>руските боксьори и българските борци.
Ще ми се поне малко да сме с по-цивилизованите. Пък кой ще се окаже губещия кон....Ще поживеем, ще видим.
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))