На 6-тия месец след тежко преболедуване си направих тест за антитела. Резултат 100 BAU/ml.
Направих си първа ваксинация с Пфайзер, на третата седмица /преди втора игла/ си направих тест за антитела. Резултат 11360 BAU/ml.
Направих си втората игла, на четвъртата седмица пак си пуснах тест за антитела. Резултат 11360 BAU/ml.
Тази последната стойност била горната граница на чувствителност на метода, та не се знае всъщност колко са наистина антителата. Ако антителата означават нещо, разликата е над сто пъти засега в полза на ваксината. Ще изчакам 6 месеца и ще си пусна пак антитела, за по-добро сравнение.
Колкото до ваксината и твърденията, че не била изпробвана - не виждам някаква съставка в нея, която би могла да ми навреди с нещо. Дали ще се натреса на жив вирус, на убит вирус от един вид ваксина или на РНК от вирус в друг вид ваксина, все е тая откъм химия. Само дето живия вирус едва не ме уби. Ако пуснат ваксина за новите щамове, ще се включа пак след 6 месеца. С досегашните грипове не съм брал ядове, или не съм ги прихващал, или съм ги карал безсимптомно, затова не ми е идвало на ум да се ваксинирам - не е било нужно. Сега обаче явно става въпрос за нещо, срещу което съм уязвим и смятам да взема всички възможни мерки за намаляване на риска. От мен зависят жената и децата, нямам право на лекомислени действия.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Немога да разбера за какво става дума?
https://files.fm/u/bkvx4sgwr#/view/dcwpskpsn
В метрото в Пекин момче и момиче чакат влака. Момчето на висок глас се обърнало към момичето:
- Чун мин сян дух фе!
Момичето замислено отговорило:
- Ян чин си фан...
Момчето се ядосало и извикало:
- Дуа шин фу, дан фун мю, цян шун го зен.
Момичето със сълзи на очите казало:
- Жин гуан чуа ше, цу ен гун шан ху!
Как само внимателно четете, все едно, че разбирате китайски.![]()
Реших да живея вечно. Засега всичко върви добре.
Ей че видео..... не се публикува масово.......
https://www.youtube.com/watch?v=RJ0tozw3EMI
Вижте го,защото и това може да махнат от тубата.
Цензурата е голяма !
Този пост е редактиран от asusat; 24.01.2022 в 08:33.
Абе, може и вярно да е,ама може и да не е... Бодат се едни ръце, па ги заплюват на доверие кой ваксиниран, кой - не. А картинките на монитора (уж от микроскопа в реално време) може да са откъде ли не. Никой учен не излиза с лицето и името си ...Това, че ме дразнят манипулациите в името на ваксинирането, не означава,че не ме дразнят и обратните такива...
Говори се, че скоро фалшивите видеоклипове с монтажи няма да може да се различат от истинските. Има такива статии в мрежата.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))