Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 311 ПърваПърва ... 78910111959109 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 3101
    Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Иван попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос:"Кога беше последния ви полов акт?"
    Звъни на жена си:
    - Маро, кога за последен път правихме секс?
    - Ааа...кой звъни?
    Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн

професионален горски, смятайте как палят резачките начинаещите

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Надпис в асансьора
    - "Обичам Васко!"
    По-долу
    - "Споко глупачке, Васко е гей!"
    Още по-долу
    - "Не съм глупачка, а глупак!"
    Цитат Първоначално публикувано от Charles Bukowski
    У някои хора няма и грам лудост. Представете си какво противно съществуване водят!

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Глей ся:
    Ожених се за доста по възрастна от мен жена, която има 25 годишна дъщеря.
    Баща ми се ожени за дъщерята на жена ми и ми стана зет. Така дъщерята на жена ми стана моя мащеха.
    Пък жена ми роди син. Така моят син е едновременно брат на жената на баща ми и негов внук. И мой чичо, защото е брат на мащехата ми.
    Жената на баща ми – моята доведена дъщеря – също роди син. Той хем ми е брат, защото е син на баща ми, хем внук, защото е син на дъщерята на жена ми. Значи, щом съм брат на сина на дъщерята на жена ми – моята жена ми е баба. А щом съм женен за баба си, аз на себе си съм дядо...

Баси, някой да дойде да разплете корените на родословното дърво на семейството ни!
    Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от volodq
    Глей ся:
    Баща ми се ожени за дъщерята на жена ми и ми стана зет. Така дъщерята на жена ми стана моя мащеха.
    Пък жена ми роди син. Така моят син е едновременно брат на жената на баща ми и негов внук. И мой чичо, защото е брат на мащехата ми.
    Жената на баща ми – моята доведена дъщеря – също роди син. Той хем ми е брат, защото е син на баща ми, хем внук, защото е син на дъщерята на жена ми. Значи, щом съм брат на сина на дъщерята на жена ми – моята жена ми е баба. А щом съм женен за баба си, аз на себе си съм дядо...

Баси, някой да дойде да разплете корените на родословното дърво на семейството ни!
    http://ljube.com/imgs/2009/06/0.gif :D

Потребител
    Регистриран
    16.04.2012
    Цитат Първоначално публикувано от Светозар Каменов
    http://www.youtube.com/watch?v=DZE30K7vwec

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Цитат Първоначално публикувано от volodq
    Глей ся:

Сега,за вас майтап ама за мен истина ,подкрепям това защото сам го виждал с очите си, не питайте къде кога кой ми го е казал

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Нане и Вуте седят пред селска къща. Навън е страхотен студ. Единият е с кожена шапка, другият е гологлав.
    - Слушай, Нане, ти защо си с гола глава? Ще се простудиш! 20 градуса под нулата е!
    - Гледай сега, Вуте, един път седях пред къщата с ушанка на главата, съседът ме повикал да пием ракия, пък аз не съм го и чул
    Цитат Първоначално публикувано от Charles Bukowski
    У някои хора няма и грам лудост. Представете си какво противно съществуване водят!

Страница 9 от 311 ПърваПърва ... 78910111959109 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •