Иван попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос:"Кога беше последния ви полов акт?"
Звъни на жена си:
- Маро, кога за последен път правихме секс?
- Ааа...кой звъни?
Иван попълва анкетен лист при уролога. Следва въпрос:"Кога беше последния ви полов акт?"
Звъни на жена си:
- Маро, кога за последен път правихме секс?
- Ааа...кой звъни?
Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн
професионален горски, смятайте как палят резачките начинаещите
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Надпис в асансьора
- "Обичам Васко!"
По-долу
- "Споко глупачке, Васко е гей!"
Още по-долу
- "Не съм глупачка, а глупак!"
Първоначално публикувано от Charles Bukowski
Глей ся:
Ожених се за доста по възрастна от мен жена, която има 25 годишна дъщеря.
Баща ми се ожени за дъщерята на жена ми и ми стана зет. Така дъщерята на жена ми стана моя мащеха.
Пък жена ми роди син. Така моят син е едновременно брат на жената на баща ми и негов внук. И мой чичо, защото е брат на мащехата ми.
Жената на баща ми – моята доведена дъщеря – също роди син. Той хем ми е брат, защото е син на баща ми, хем внук, защото е син на дъщерята на жена ми. Значи, щом съм брат на сина на дъщерята на жена ми – моята жена ми е баба. А щом съм женен за баба си, аз на себе си съм дядо...
Баси, някой да дойде да разплете корените на родословното дърво на семейството ни!
Всичко трябва да се прави толкова просто,колкото е възможно.Но не по-просто. Алберт Айнщайн
http://ljube.com/imgs/2009/06/0.gif :DПървоначално публикувано от volodq
http://www.youtube.com/watch?v=DZE30K7vwecПървоначално публикувано от Светозар Каменов
Сега,за вас майтап ама за мен истина ,подкрепям това защото сам го виждал с очите си, не питайте къде кога кой ми го е казалПървоначално публикувано от volodq
Нане и Вуте седят пред селска къща. Навън е страхотен студ. Единият е с кожена шапка, другият е гологлав.
- Слушай, Нане, ти защо си с гола глава? Ще се простудиш! 20 градуса под нулата е!
- Гледай сега, Вуте, един път седях пред къщата с ушанка на главата, съседът ме повикал да пием ракия, пък аз не съм го и чул
Първоначално публикувано от Charles Bukowski
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))