Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 31 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 305
    Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Аз си мисля, че пак ще я отворят. Миналата година пак така я затвориха същия ден. Ппосле я отвориха, и в края на януари пак я затвориха. След седмица ли беше пак я отвориха и я държаха до лятото. Останаха пари, които според мен ще ги прехвърлят за сега при условие, че сега са се изчерпали. Аз не мисля, че кандидатите са повече.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от Зарко
    Аз си мисля, че пак ще я отворят. Миналата година пак така я затвориха същия ден. Ппосле я отвориха, и в края на януари пак я затвориха. След седмица ли беше пак я отвориха и я държаха до лятото. Останаха пари, които според мен ще ги прехвърлят за сега при условие, че сега са се изчерпали. Аз не мисля, че кандидатите са повече.
    Ти мислиш, а други дали мислят така? А това заминалата година - съвсем не беше така!

Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem
    Цитат Първоначално публикувано от Зарко
    Ти мислиш, а други дали мислят така? А това заминалата година - съвсем не беше така!
    Няма никаква логика да се спира приемането на заявления по част от мерките на пчеларската програма за тази година и после пак да приемат. Казано е ясно-няма пари!?!

Потребител
    Регистриран
    05.09.2011
    Честито ви поредната далавера!

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Пчеларски район
    Родопи
    Колеги не се кахърете. Не е ясно кой ще е печелившия. Този който не се е класирал или този който е успял. За тези които са успели ходенето по мъките тепърва започва. Успех.

Потребител
    Регистриран
    05.09.2011
    Ха-ха!Та не е ли нормално,след като кандидатстваш,да има разглеждане и удобрение на кандидатурите. Някакъв срок за обявяване на одобрените заявления.Просто,трябва да си тъп,за да не разбереш,че това е фарс.Това е истината.Май,трябва и ние да застанем пред парламентана с по един коашер!

Заслужил Автор
    Регистриран
    07.05.2011
    радвам се,че не се регистрирах заради програмата ,като земеделски производител та да им давам сега по 70 лева на месец...на печелившите честито wink; аз ще зема малко на старо за по 20 лева ,мисля да изкарат няколко години

Потребител
    Регистриран
    17.01.2012
    Много скапана се оказа така хвалената програма до като започна взе че свърши. Започна на 16 01 2012 в 9 часа и в 17часа вече беше свършила. Това е малоумие а не справедливост.Създателите на програмата трябва да бъдат линчувани и да и се забрани да се занимават с пчеларство. Лицензираните производители знаят много добре че всички който са играли по програмата нямат избор и трябва да купуват единствено от тях те са около 50 производители който са и едни от създателите на програмата. Една отводка на 3 пити струва 120лв между другото пчелите в отводката са много малко и много трудно се развиват, а иначе на тия пари можеш да си купиш цяло семеиство отвдка на 3 пити можеш да купиш за 40лв на свободния пазар.

Потребител
    Регистриран
    07.11.2010
    За цял сектор в земеделието и то пчеларството отпускат 6 милиона, а земеделците си купуват чрез фонда комбайни за по 1 милион бройката. WELCOME TO BULGARIA

http://pchelari.com/forum/posting.php?mode=reply&t=2746

Досега нямаше субсидия, която да се изплаща на кошер(пчелно семейство). Дано в новата пчеларска програма от 2014 г. да има.

Иначе ние пчеларите продължаваме да ревем и да се оплакваме само по форумите, а е крайно време да пуснем малко пчели wink; в Парламента, Министерство на земеделието и т.н. та да се разбере, че пчеларите сме недоволни и че субсидиите в нашия бранш са нищожни спрямо останалите сектори.

Страница 9 от 31 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •