Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 31 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 599

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Пичове спокойно бре - вие ги взехте тези модератори, за даскали по Български език.

На всеки му е ясно, че никой от тях няма да тръгне да следи за запетайки и точки с големите лупи - просто се отбелязва, че наглата неграмотност, няма да се толерира във форума и смятам това за нормално, защото и на мен ми е трудно да чета на шльокавица, и брутално неграмотни, несвързани изречения, където да се чудиш и гадаеш какво е искал да напише участника.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Форумът си е много добре , участниците - качествени , продължаваме напред . Препоръка към администрацията - никакви емоции при вземане на управленски решения ! Не е лошо преди да решите да изтриете нещо или да го прехвърлите на друго място да се изчака няколко дена , така понякога се получават култови диалози които трябва да останат за поколенията :D , нищо че не са на академичен български или пък точно по темата . Плюс това не всички участници сме постоянно на линия , че да се включим пълноценно , но както и да е . Препоръка към колегите - народецът ни е озлобен , сръдлив и докачлив , приемайте живота такъв какъвто е и гледайте по-айляшки на нещата , както казва уважаван форумец . Скоро ще направя една година тук , влизал съм в диалог с доста колеги , някой ако съм засегнал , да прощава и/или да ми го връща . Весели празници на всички и умната с гощавките ! Ако я няма умната , може и с русата cool; ! Умереност във всичко ! Аз отивам да вкарам едно малко туламорче , както казва друг уважаван форумец

gojyto_
    Guest
    Професори не разбирам нещо неправилно ли казах.Ако да.Ми вземете ме опровергайте, не да ми пишете някви разказчета и да са правите на много велики.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от gojyto_
    Професори не разбирам нещо неправилно ли казах.Ако да.Ми вземете ме опровергайте, не да ми пишете някви разказчета и да са правите на много велики.
    Колега, само в този пост си допуснал 7 (седем) правописни грешки. Вероятно си емоционално превъзбуден?! Словореда... - няма да го коментирам. Ако искаш опровержение - напиши нещо по същество. Форумът няма да "олекне", ако ги няма твоите постове, а напротив!

gojyto_
    Guest
    Не.Аз съм неграмотен и не мога да пиша.Сега какъв ти е проблема ???

Почетен Автор
    Регистриран
    25.09.2010
    Цитат Първоначално публикувано от gojyto_
    Не.Аз съм неграмотен и не мога да пиша.Сега какъв ти е проблема ???
    Колега,дали си неграмотен или не,това нас не ни интересува,имаш правото да пишеш и изказваш мнения,но когато не спазваш правилата на форума мненията ти ще бъдат изтривани,както е правено и с други.Сега разбра ли ме правилно.

gojyto_
    Guest
    Мисля,че във форума не трябва да се учим на правопис,а на пчеларство.Но както и да е.Айде пишете си ПРАВИЛНО и успех с пчеларството ПРОФЕСОРИ.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от vanHanegem
    Колега, само в този пост си допуснал 7 (седем) правописни грешки. Вероятно си емоционално превъзбуден?! Словореда... - няма да го коментирам.
    Май "средната възраст се обажда". Колега, постарай се да не бъдеш толкова педантичен.
    Убеден съм, че дори учителката му по граматика да участваше в този форум, не би си направила труда да преброи правописните му грешки. Повечето хора дори не биха ги забелязали, ако не беше повдигнал въпроса.

Bee Happy
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Съжалявам за Годжито. Мисля, че провиненията му не са толкова големи, за да получи бан. Може би прекалено строго го съдите, все пак пише на български, нали. Това, че замества някои букви с цифри е като да говори на жаргон или на диалект. Ако в обкръжението ви има някой, говорещ на диалект или жаргон, бихте ли го изгонили или пренебрегнали докато ви обяснява нещо интересно, или значимо или ... гениално?

Почетен Автор
    Регистриран
    11.02.2011
    Цитат Първоначално публикувано от iris
    Съжалявам за Годжито. Мисля, че провиненията му не са толкова големи, за да получи бан. Може би прекалено строго го съдите, все пак пише на български, нали. Това, че замества някои букви с цифри е като да говори на жаргон или на диалект. Ако в обкръжението ви има някой, говорещ на диалект или жаргон, бихте ли го изгонили или пренебрегнали докато ви обяснява нещо интересно, или значимо или ... гениално?
    Е, има някои, за които е много по-важно дали има правопсна грешка в мнението, отколкто какво се казва и особено ако не съвпада с тяхното мислене.
    Ама нейсе, виждал съм това и из други форуми дето са останали 5 човека, но пък си пишат правилно и са си на едно мнение.

Страница 9 от 31 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •