Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 21 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 210

Тема: 6.3

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Тъй. Явно няма да даде предложение. Тогава да предложим ние, от полето, дето за балканджийте сме тикви. След като държавата иска да бъде майка за БИО стопанствата, нека им даде 30 000лв. На такива като мен може да даде и по 20 000. Вместо на двама като мен, ще има за трима. А пък аз лично и на 15 бих се радвал. Още повече, че предишния период тавана е бил 15. Това е от мен по темата. А който си държи на лакомията.....си е негов проблем.
    Извинявай, не се заяждам за да вземеш тия пари от де ще вземеш БИО основи ако не е тайна.

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Извинявай, не се заяждам за да вземеш тия пари от де ще вземеш БИО основи ако не е тайна.
    има откъде това да е проблема ...
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    има откъде това да е проблема ...

Знам че има фирма

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    За теб имам друг въпрос от колко години някой хора лапат по тая програма?И защо всички сега си мълчат след тая кражба?Взема по денимис взема и по БИО,а кошерите му не отговарят по-нищо.На фирмата що не и се търси отговорност?Не давам аз сертификатите.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Според мен по тая програма трябва да декларираш какво си БИО, мед, прашец,пчелно млечице.Всички знаем и аз като начинаещ пчелар, че да спечелиш от едното губиш от другото.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    За теб имам друг въпрос от колко години някой хора лапат по тая програма?И защо всички сега си мълчат след тая кражба?Взема по денимис взема и по БИО,а кошерите му не отговарят по-нищо.На фирмата що не и се търси отговорност?Не давам аз сертификатите.
    Друмев, като гледам колко си се настървил, вероятно си изнервен, че и ти не можеш да "лапаш" по ДЕМИНИМИС и други програми. Хайде помъчи се със собствени средства и няма да имаш такива кахъри.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Друмев, като гледам колко си се настървил, вероятно си изнервен, че и ти не можеш да "лапаш" по ДЕМИНИМИС и други програми. Хайде помъчи се със собствени средства и няма да имаш такива кахъри.
    Не е така, виж за какво не съм удобрен по-тая програма само за кошери

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    10 точки от къде да изскарма курс по пчеларство но това май трябва да е нова тема която липсва

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    10 точки от къде да изскарма курс по пчеларство но това май трябва да е нова тема която липсва
    Е как къде да изкараш курс? Поинтересувай се. Плащаш и ти дават тапията, и си напред с точките. Те свидетелства за управление на МПС, дипломи и какъв ли не документ се издават, а ти за един курс.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Е как къде да изкараш курс? Поинтересувай се. Плащаш и ти дават тапията и си напред с точките. Те свидетелства за управление на МПС, дипломи и какъв ли не документ се издават, а ти за един курс.
    За 350лв мога да си взема тапията, но искам да изкарам курс и да науча нещо.Грешно мнение имаш за мен не съм изнервен а отчаен от пчеларството в бг.

Страница 9 от 21 ПърваПърва ... 789101119 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •