Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 18 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 174
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Цитат Първоначално публикувано от Remi Виж публикацията
    Аз открих петио елемент!
    Здравей,предполагам че е е станала някаква техническа грешка,когато си качвал „снимката„.
    (първа седмица)

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Ето нещо очарователно ! Настъпващо явление ! Слушайте добре и чуйте,колко е вредно да си мием зъбите с паста за зъби и много други странни (но не за мен ) неща ......................................
    https://www.youtube.com/watch?v=LvJ5EjWLroU

Super Moderator
    Регистриран
    17.08.2016
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от asusat Виж публикацията
    Ето нещо очарователно ! Настъпващо явление ! Слушайте добре и чуйте,колко е вредно да си мием зъбите с паста за зъби и много други странни (но не за мен ) неща ......................................
    https://www.youtube.com/watch?v=LvJ5EjWLroU
    Какво ми мина през ума след като го изгледах. Завършило момчето, "влизайки в епифиза" в ума на даскалката си. Заминава да учи в Италия и утре идва и ми става директор на предприятието. Като има затруднения, същото това предприятие, Г-н Директора "влиза в епифиза" и ни оправя дереджето/проблема/. ЕЕЕЕй Матеев, гледай и се учи.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията
    Какво ми мина през ума след като го изгледах. Завършило момчето, "влизайки в епифиза" в ума на даскалката си. Заминава да учи в Италия и утре идва и ми става директор на предприятието. Като има затруднения, същото това предприятие, Г-н Директора "влиза в епифиза" и ни оправя дереджето/проблема/. ЕЕЕЕй Матеев, гледай и се учи.
    Аз притеснения нямам , и да влиза, и да търси нищо няма да намери !!
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Не чухте ли ,какво причинява пастата за зъби със съдържание на флуор!

ФЛУОРЪТ БЛОКИРА ДЕЙНОСТТА НА ЕПИФИЗАТА (ТРЕТОТО ОКО, ОРГАНА НА ИНТУИЦИЯТА)

Веществата, които въздействат на епифизта се съдържат в много продукти – в храната и напитките, но най-вече в пастата за зъби. Тъй като чистим зъбите си вечер, тези вредни вещества остават в тялото ни да ни тровят през нощта. Става дума за флуора. Някои ще възразят, че той е полезен за зъбите, но той според учени не влияе върху зъбите, но се използва специално като блокатор на епифизата.

Източник https://aloeverabg.wordpress.com/sta...-zabna-izmama/
    СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Трендафил Дончев Виж публикацията

Сериозно ли това ти мина на първи зар ,през ума??
    СИРИОЗНУ ЛИ (СЕРИОЗНО)????

Почетен Автор
    Регистриран
    28.10.2014
    Пчеларски район
    Габрово
    Цитат Първоначално публикувано от asusat Виж публикацията
    Не чухте ли ,какво причинява пастата за зъби със съдържание на флуор!

ФЛУОРЪТ БЛОКИРА ДЕЙНОСТТА НА ЕПИФИЗАТА (ТРЕТОТО ОКО, ОРГАНА НА ИНТУИЦИЯТА)

Веществата, които въздействат на епифизта се съдържат в много продукти – в храната и напитките, но най-вече в пастата за зъби. Тъй като чистим зъбите си вечер, тези вредни вещества остават в тялото ни да ни тровят през нощта. Става дума за флуора. Някои ще възразят, че той е полезен за зъбите, но той според учени не влияе върху зъбите, но се използва специално като блокатор на епифизата.

Източник https://aloeverabg.wordpress.com/sta...-zabna-izmama/
    Приятел, аз третото око го отварям с 58 градуса ракия, като си промивам зъбът !
    Не ща, еуропейски кранти ! Българка искам, Българка "сянка нележана”, „трева некосена”, „два бистри кладенци и вода ненапита" Връмугу

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Интересно какво виждаш след третата ракия с отвореното трето око Сподели
    СМЯХ,СМЯХ И ПАК СМЯХ ,А СЛЕД ТОВА ---БЛАЖЕНСТВО !!

Заслужил Автор
    Регистриран
    30.04.2013
    Четиво !!! Хубава тематика ! За някои от вас ,"сигурно и тоя не си е пил хапчетата" !
    Странно как ,доста хора не искат да видят истината !!!! Хейтърственото не е добре за "ХОРАТА"

http://mit777.blog.bg/zabavlenie/201...gariia.1389959

VIP Автор
    Регистриран
    01.04.2014
    Малиии, какви работи не съм знаел....тц, тц,тц...
    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
    "Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин

Страница 9 от 18 ПърваПърва ... 7891011 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •