Първо: Добро утро на всички!
До borislav aleksandrov: Казал си го много точно - от едната страна на барикадата има твърде много ограничени и посредствени пчелари но и от другата също, с който не можеш да се разбереш по никакъв начин. Аз наистина опитах да се разбера с комшиите. Преди години благодарение на Матеев от вашия форум изкарахме едно безпроблемно лято. Да е жив и здрав Матеев, тогава му писах на лични и предположи от какво може да е проблема. Предложи съседът да смени майката. Тогава съседът се съгласи и както писах всичко мина без повече ексцесии. Та както виждате ISKREN изобщо не мисля, че се причислявам към хейтърите. И отново проблемът според синът на съседа е само в един кошер и той е наясно кой. В такъв случай не трябва ли да повикаш лекар или поне да поискаш съвет? Защо аз си направих труда да проверя, а той не? И тази година можеше да мине така, но той упорито отказва да се разберем. Мотивите му изобщо не са ми ясни. А ако един на всеки десет кошера е проблемен, какво става ако кошерите са 100 - 200?
До Дамян Дамянов: Повярвай ми, наясно съм с Ешерихия коли, и не пожелавам на никой родител да се сблъсква с подобен ужас. Както и с някои от нещата, които си изброил. Чета етикети на храни и какво ли не още. Между другото, ще питам катализатора на колата на коя категория съответства. Моите познания за автомобила се ограничават до сваляне и зареждане на акумулатора.![]()
И 1, и 100 кошера - няма значение, ако не се обслужват правилно. Извинете, че не ползвам вашата терминология. Но имиджа Ви се гради от такива посредствени хора. Отново казвам, открит човек съм и съм склонна на компромиси, но и отсрещната страна трябва да предложи нещо.