Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 9 от 107 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 81 до 90 от общо 1063
    VIP Автор
    Регистриран
    04.01.2012
    Да горелката е регулируема и с доста голяма дюза, но такава имах. Сега съм загледал една с която може и да стане по лесно ама пак ме съмнява, защото налягането в бутилката не е еднакво. Освен че е различно при различно пълна бутилка се различава в началото на третирането и след десетина минути, защото бутилката изтива и налягането пада. Трябва да се пробва.

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    Страшен пушилек става с това опушване .Имаш голяма загуба на киселина извън кошера.Аз опушвам с електрически.Извън кошера няма пушек.Изпаритея е мое производство.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.09.2010
    Eeeeeeeeee, големи загуби! Нали 1 кг. ОК е 5.00 лв., а с него могат да се третират(опушат) 500 семейства!!! Много пък тънки сметки правиш!

Потребител
    Регистриран
    20.09.2011
    Цената не е проблем.Проблема е ,че не се знае колко ОК е отишла в атмосверата.Та двата грама не са два ами много по малко.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    ако мога да сгрея и изпаря цялото 1 кило....направо го рапам :D ...пак ще ми дойде по-евтино и по-ефикасно от лентите wink;
    ...електрически и аз имам......едно спъване из кабели, едно засичане..после охлаждане, чистене, порциране....и сичката разправия само за още един кошер...мислех и за акумулатор, ама пак си е хамалогия

за мен е важно пестене на време, усилия и пр. щадящи човека операции wink;

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Затова - спринцовката и разтвора.

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.10.2010
    Пчеларски район
    Севлиевски
    http://honey-bulgaria.com/drugi.php -на страница 40 вижте дифузер за киселина

Почетен Автор
    Регистриран
    28.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от iris
    Затова - спринцовката и разтвора.
    ....не обичам да си отварям кошерите без сериозен повод wink; ...при опушване се третира без да се отваря и при сравнително ниски температури....това е моята комбинация wink;

Цитат Първоначално публикувано от bat_minka
    http://honey-bulgaria.com/drugi.php -на страница 40 вижте дифузер за киселина
    ...тоя дифузер, кво дифузира ?!?!?
    ...а и за тая цена, нема и да го погледнем....

....забелезал съм, че обикновени неща, имащи ги по другите магазини, у пчеларски магазин е с левове нагоре, примерно в нашия скъп град: от 40-та страница, очила 5.90 при реална цена 3.20, единичен филтър 13.50 при реална 7.00, маска с един филтър 39.50 при 32.00....а за цени на ОК не искам и да говоря!!!! ....бе нема начин да изпечелат от мене wink;

Три години използвувам сръбския електрически изпарител,но взе че изгоря,затова си направих мой ,като доста гледах и четох по немските сайтове.

Надявам се да върши работа.Сега замислям да си направя и газов ,за да съм по мобилен.

Страница 9 от 107 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •