На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Аз нищо не крия ,който иска ,да заповяда ,не копирам в пълния смисъл на думата ,гледам ,избирам най доброто на пазара като технологично решение и конструирам ,съжалявам ,че не снимах докато е сглобявах ,но за другите машини ще го направя .
Процедирам по същия начин. Само, че, за да се прави така, първо трябва доста машини да се огледат, пипнат и да се събере нужното познание. Когато времето не стига, най-добре е да се "открадне" наготово принципа на вече харесана от някой умен потребител машина. С удоволствие бих дошъл да видя линията за основи в действие и да изслушам за достойнствата и недостатъците от първа ръка.
На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор
"Погледнато формално, всичко е нормално, погледнато нормално, всичко е формално" - Радой Ралин
Заповядай ,гр. Пазарджик тел 0885 538 328,
нямам восък ,есента като изкарам от разпечатките ще е пусна ,едно пояснение ,търсил съм и как да ми излезе най евтино като цена ,парите все не стигат
машината за основи като на Матеев е тай добрият вариант ,но....след 6 месеца преговори с китайците ,воловете на 310 мм дължина ми са 1000 долара без касетката и бе...нищо само валове.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))