Възможно ли е,поради липса на свободни килийки сега,да изхвърлят какавиди-търтеи?
mici–92,всичко е възможно при пчелите.А при теб възможно ли е вече три години да не можеш да си отговориш на елементарни въпроси зададени ти от пчелите???
Досега приемах питанията ти сериозно и където можех ти давах някакъв отговор.Но виждам ,че ти подминаваш всичко на бегом и питаш многократно.Питай,питай,вс някой ще ти отговори.А бе,като във вица ще е.
Спорен сезон колега.
Благодаря за свободното г–н фелдфебел.
За Ваша информация ,свободен съм тъкмо отпреди 45 години,защото вече почти знаех отговорите на такива елементарни въпроси които задаваш ти тук и лошото е ,че не запомняш какво са ти казали да направиш и отново питаш,питаш и пак питаш.Щом не помниш,записвай си млади друже.Има така наречените писало/химикалка/ и бял лист хартия. На нея се пишат букви с писалото.Ако си модерен ще пишеш на едно екранче,ще си хакнеш едно звънче и то ще ти напомня кога да прочетеш подадената ти информация от колегите и ако я проумееш ще я използваш.
Не, не съм готов .Например тази година. Бях писал някъде–от 0 скочиха на плодник + магазин.Причината не я знам и не мога да си я обясня. Не ми се е случвало това досега.
Още веднъж ти благодаря за свободното,че щеше да ми се схване врата да стоя надървен толкова време.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))