Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 89 от 807 ПърваПърва ... 3979878889909199139189589 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 881 до 890 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Хареса ми най вече за приятелите.И аз сега съм като теб преди години.но не трябва човек да е егоист. Ти си преценяваш на кой да споделиш знанията си.В Елена имаме една поговорка,,Направи добро да изядеш дърво,,

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    За дохода, пак да кажа, който не е доволен на врабче, и бивол да му дадеш......все тая. И малко извърташ въпроса, ама аз пак да питам- Когато си решавал да ставаш “пчеловъд“ появявал ли ти се е “някой си“ и да ти обяснява, че не си дава знанията безплатно? Пардон- даром.

Към Валентин.
    Отговарям ти тук, защото не искам да спамя в темата за Вароатозата (макар вече да го направих). Никой не ми е обяснявал, но и никой нищо не казваше. Чувах само това не става, така не се прави и т.н. Само чичо Гоцо от селото и Младен Котларски са ми давали ценни съвети, всичко друго е плод на стотици часове четене, опити и експерименти. Аз съм егоист, ще си ги запазя за себе си и приятелите си. За това и доходите ми от пчелите, се различават от тези на повечето колеги.

Няма печатна книга в която да има повече ценна информация от колкото тук във форума. Но за да се стигне до нея, трябва да се чете. Само че, идва НОВИЯ пчелар и праска НОВА негова си тема, как се прави това или онова. И като му посочиш къде е информацията, ти казва - Аз 100 страници няма да чета за това питам. Ами питай си, на мен ми дреме на ..... за твоето питане. Които иска да отговаря, аз съм пас.
    Да харесам ли.....да НЕ харесам ли..... Само ще кажа, че на мен пък АБСОЛЮТНО никой, нищо не ми е казвал и показвал освен момчето дето ми даде първите отводки, ми показа майката, търтея, пчелата, пилото.......И СИ ЗАМИНА. Е вече има интернет, клипове, информация...... Ама и аз не харесвам.....както каза Друмев- егоизма......

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Валка ти бидон купи ли си вече

Автор
    Регистриран
    15.03.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Да харесам ли.....да НЕ харесам ли..... Само ще кажа, че на мен пък АБСОЛЮТНО никой, нищо не ми е казвал и показвал освен момчето дето ми даде първите отводки, ми показа майката, търтея, пчелата, пилото.......И СИ ЗАМИНА. Е вече има интернет, клипове, информация...... Ама и аз не харесвам.....както каза Друмев- егоизма......
    Като не са ти помагали, по-добре от това да те налъжат, за да гледат сеир! Понеже историята помни подобни случаи

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от jdrumev Виж публикацията
    Валка ти бидон купи ли си вече
    Абе бидони има. Ама фатката е за какво ми ги предлагаш....? Не че ще ги мисля цяла нощ, ама за пети път сигурно ме питаш.....

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от panoneca Виж публикацията
    Като не са ти помагали, по-добре от това да те налъжат, за да гледат сеир! Понеже историята помни подобни случаи
    Лъгали са ме....лъгали са ме. От 5-6 човека само 1 ми даде отводки. Някой от другите днес вече и “здрасти“ не викат поне.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    Абе бидони има. Ама фатката е за какво ми ги предлагаш....? Не че ще ги мисля цяла нощ, ама за пети път сигурно ме питаш.....

Да накисваш рамките преди да ги топиш бре.Ти не правиш ли така или директно топиш?

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Имам предложение..Към долните бутони да се добави и въпросителна. Защото чета и препрочитам, някои постове по три пъти. И не мога да разбера за какво иде реч? Въпреки, че нямат правописни грешки.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Да не забравиш ако се срещнем някъде да черпиш.

VIP Автор
    Регистриран
    25.05.2015
    Пчеларски район
    София,Златарица,Елена
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Имам предложение..Към долните бутони да се добави и въпросителна. Защото чета и препрочитам, някои постове по три пъти. И не мога да разбера за какво иде реч? Въпреки, че нямат правописни грешки.
    http://prikachi.com/images/639/8870639f.jpg ето ти решение на проблема

Страница 89 от 807 ПърваПърва ... 3979878889909199139189589 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 19 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 19 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •