По принцип основната идея в будизма е, че истината е по средата.Та общо взето във всяка ситуация има едни 10% де ни се водят ни се карат, има по-20% едни крайни на двата полюса и остава центъра с 50т% тоест тия най умерените и акалийте ама за жалост никой тях не ги пита все другите 20% вирибействат и я се обадиш а те сложат, че си от противоположните 20%.Така бе и за ковида с ваксините и за ред други неща.
Отдавна забелязвам объркването ти.Но ти се опитваш нас да изкараш виновни за собствените си пропуски.Животът минава и някои дори не разбират , че живеят носени от заблудите си.Прогледни бе човек. Никога не е късно да се опиташ.![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Шоко Асахара е живял в усамотение цели 8г., докато постигне пълно просветление на душата.
Освен, че трябва да се разбират нещата и много труд трябва.
Ти ваксинира ли се?
Днес говорих с един ваксиниран.
-Откак се ваксинирах, не се чувствам добре. Изморявам се. Нищо не ми се прави.
Той е на 70г.
Ако беше казал, че не чувства умора след ваксината, щях и аз да се ваксинирам.![]()
"Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
"С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."
То и овчарчето по цял ден бяга след овцете като полага огромен труд но ако няма кой да му обясни кое е да и кое не и след 50 години ще си тича след овцете.
Ковида .Аз бях един от първите които се заразиха.В болницата още нищо не знаеха за болеста.Диагнозата беше пневмония .Но с божия помощ прескочих трапа. Миналата година в България установих че въобще не отразявам комарите но пиявиците да .
Ти понеже постояно ме питаш защо не съм в Русия.Ако се наложи и в Русия и в Китай и на други държави ще бъда.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))