Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 83 от 193 ПърваПърва ... 3373818283848593133183 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 821 до 830 от общо 1925
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Бях дете моят дядо ми е разправял за бомбардировките над София бил е в Горна Баня по случайност и моят баща и аз сме служили там та ходили са по плаца имало е хора де се скрили под стълби или козирка пада бомбата и тия хора дават фира. Падали са бомби и по военна болница по погрешка. Тогава българите имали топки и се подвели по акъла на някой та обявили война на някой де не трябва.
    Топките са си топки, а акъла си е акъл.
    По същото време не само Б-я е обявила война на САЩ.
    "Да живее международното положение!" - Филип Трифонов
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Топките са си топки, а акъла си е акъл.
    По същото време не само Б-я е обявила война на САЩ.
    По принцип основната идея в будизма е, че истината е по средата.Та общо взето във всяка ситуация има едни 10% де ни се водят ни се карат, има по-20% едни крайни на двата полюса и остава центъра с 50т% тоест тия най умерените и акалийте ама за жалост никой тях не ги пита все другите 20% вирибействат и я се обадиш а те сложат, че си от противоположните 20%.Така бе и за ковида с ваксините и за ред други неща.

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    По принцип основната идея в будизма е, че истината е по средата.Та общо взето във всяка ситуация има едни 10% де ни се водят ни се карат, има по-20% едни крайни на двата полюса и остава центъра с 50т% тоест тия най умерените и акалийте ама за жалост никой тях не ги пита все другите 20% вирибействат и я се обадиш а те сложат, че си от противоположните 20%.Така бе и за ковида с ваксините и за ред други неща.
    Защо се учудваш.
    То и Иво Христов говори за 90% дебили, та ония другите 20% ли са...10% ли са...?
    "С възникването на гардеробите, хаосът е бил подреден в тях и е възникнал порядъкът и порядъчния човек."

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Защо се учудваш.
    То и Иво Христов говори за 90% дебили, та ония другите 20% ли са...10% ли са...?
    Човека явно не е будист та не ги разбира нещата как се постига просветление

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Отдавна забелязвам объркването ти.Но ти се опитваш нас да изкараш виновни за собствените си пропуски.Животът минава и някои дори не разбират , че живеят носени от заблудите си.Прогледни бе човек. Никога не е късно да се опиташ.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Човека явно не е будист та не ги разбира нещата как се постига просветление
    Шоко Асахара е живял в усамотение цели 8г., докато постигне пълно просветление на душата.
    Освен, че трябва да се разбират нещата и много труд трябва.

Ти ваксинира ли се?
    Днес говорих с един ваксиниран.
    -Откак се ваксинирах, не се чувствам добре. Изморявам се. Нищо не ми се прави.
    Той е на 70г.
    Ако беше казал, че не чувства умора след ваксината, щях и аз да се ваксинирам.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Няма да споря доколко са истини. Проблема е че е тенденциозно.
    Иначе и Македония и България са измислени държави.
    Какво е било Русия, какво е било СССР, какво е Руска федерация....
    Всико е измислено.
    Украйна още от 1991г. е призната страна, с обособени граници. Ми това са 30г.

Доскоро уважавания от мен другар ми падна в очите, наравно с радев и каката.
    Перо правилно отбелязва: Ще си изтеглим посланика от Русия, та белким руския посланик у нас се сети да си тръгне.

Плужеци!
    Да се срамуваш, че си българин.
    След тия ти дълбокомислени съждения е редно да се срамуваш от себе си. Ама няма надежда да се случи. Колкото по-посредствено е едно умозаключение толкова по-непоклатимо е.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Цитат Първоначално публикувано от зуница Виж публикацията
    След тия ти дълбокомислени съждения е редно да се срамуваш от себе си. Ама няма надежда да се случи. Колкото по-посредствено е едно умозаключение толкова по-непоклатимо е.
    Как намираш собственото си умозаключение?

Почетен Автор
    Регистриран
    24.07.2019
    Пчеларски район
    Харманли
    ...Путин ни обявява за вражеска страна, а нашите...
    Интересно защо ни обявява за такава, като ние преди това само затворихме въздушното си пространство за руски самолети и във възторг подкрепихме всички видове санкции спрямо Русия?!...

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Шоко Асахара е живял в усамотение цели 8г., докато постигне пълно просветление на душата.
    Освен, че трябва да се разбират нещата и много труд трябва.

Ти ваксинира ли се?
    Днес говорих с един ваксиниран.
    -Откак се ваксинирах, не се чувствам добре. Изморявам се. Нищо не ми се прави.
    Той е на 70г.
    Аз си мисля, че ако беше казал, че не чувства умора след ваксината, щях и аз да се ваксинирам.

То и овчарчето по цял ден бяга след овцете като полага огромен труд но ако няма кой да му обясни кое е да и кое не и след 50 години ще си тича след овцете.

Ковида .Аз бях един от първите които се заразиха.В болницата още нищо не знаеха за болеста.Диагнозата беше пневмония .Но с божия помощ прескочих трапа. Миналата година в България установих че въобще не отразявам комарите но пиявиците да .

Ти понеже постояно ме питаш защо не съм в Русия.Ако се наложи и в Русия и в Китай и на други държави ще бъда.

Страница 83 от 193 ПърваПърва ... 3373818283848593133183 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •