Тахогенератора е екстра. Чрез него можеш да регулираш, автоматично оборотите на центрофугата. Аз лично считам това за излишно, защото различния мед, има различна консистенция, а също така тя зависи и от температурата на околната среда. Регулирането на оборотите може да става и ръчно, от устройството, което управлява работата на мотора, още след първоначалното му пускане. След като си завъртиш копчето в положението, което ти е необходимо, оборотите на двигателя не превишават, това което си задал. На практика с копчето ти регулираш напрежението, мотора от своя страна достига до заветните обороти и не ги превишава.
Да знам,така практикуваш ти,за което не успорвам(защото съм невеж) в електрониката.Мен ми трябва мотор да върти 10 ЛР. рамки хордиално.По възможност на 12 и 220в.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
И аз не съм толкова вещ в електрониката (дано само ТСЦ не го прочете това). Можещ да ползваш колекторен двигател на 220V, такива има в някои перални машини. Колекторните двигатели могат да се регулират. За предпочитане е да имаш захранване 220v, защото инак се оскъпява захранването, а има и други неудачи.
ПП сега видях, че си дописал условието за волтажа
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Здравейте.Някой колега ползвал ли е центрофуга на А.Игнатов от Силистра и доволен ли е от нея?
За колегата Недялко :
Здравей,
Според моето скромно мнение най удачният двигател според критерия високо качество и ефективност на ниска цена (всеки иска най доброто) в стил "направи сам" е динамо от москвич модел Г-108
Предимства :
1.Безопасно захранващо напрежение - 12 волта !
2.Голяма мощност и въртящ момент
3.Нормална употреба при захранване с акумулатор ако с
е налага
4.Лесно регулируем поради това, че е четков
и редица други !
Недостатъците са само два :
1.Направа на ремъчна предавка със отношение 1:5, но и тя си има предимства - оттам се увеличава още повече мощността на така или иначе мощен двигател.
2.Трудно се намира вече
До колкото знам трябва и някаква доработка. Имах познат, който преди десетина години си приспособи такъв за центрофугата, но така и не видях какво е направил. И като допълнение това е динамо на москвич 408
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))