Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 807 ПърваПърва ... 6789101858108508 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 8061
    Автор
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Аз съм чувал история не знам колко е вярна на времето на държавния пчелин са карали стари лукчета и са ги топили със топла вода и са давали на пчелите.Една седмица хранят една седмица вадят.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Как мислите, тези неща дето си ги дрънкаме не ги ли четат и нашите клиенти!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Ами е го на - никой не храни със захар ..... аз даже и хранилки нямам :D

п.п.обаче напреварата е оспорвана - последно предложение лукчета и срок една седмица
    Айде по-смело тогава е било комунизъм и са ставали чудеса - някой самолет да изкара,дето да пръска със захар направо над нивите :D мед,мед,ма мед да ти види душата,нема фарар,нема стоичков,да живее Костов.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ivandespotov
    Как мислите, тези неща дето си ги дрънкаме не ги ли четат и нашите клиенти!!!
    Деспотов, остави ги да им се поразвихри малко фантазията и ще чуеш какви ли не неща. Много избърза с този си въпрос. Ама, че си нетърпелив и ти. :D

Наблюдател
    Регистриран
    29.05.2011
    То май във форума повечето са клиенти като гледам, професионалистите не си губят времето тук.

Автор
    Регистриран
    09.01.2011
    Цитат Първоначално публикувано от vito456
    То май във форума повечето са клиенти като гледам, професионалистите не си губят времето тук.
    Не прибързваш ли с изводите за колегите от форума?
    Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Това, значи ли че ти е последното мнение във форума???
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Да, може би не си го губят да пишат, но със сигурност си го губят да четат. Преди време една професионалистка беше написала, че тъй като й струвало много време и пари да научи пчеларството, нямало току-така да споделя във форума ценна информация на сульо и пульо, а само общи работи. За съжаление такова е мисленето на повечето хора - елементарно, провинциално, еснафско.
    Има една поговорка, която много ми харесва и е подходяща за случая - когато има ученик, учителят ще се намери. Тоест, който е решил да учи, ще се научи, сам, използвайки всякакви източници, с учител или без.

Забранен
    Регистриран
    11.03.2011
    Цитат Първоначално публикувано от iris
    [ провинциално
    Тъй като повечето пчелари тук са от провинцията (от къде да бъдат другаде?) то логично е да говорят провинционално. Но това не значи, че са по малко специалисти от когото и да било. Дори мога да кажа, че са сто пъти по добри. А защо не си дават знанията? Ами защото ги обиждат на провинционално мислещи.

Почетен Автор
    Регистриран
    29.09.2010
    Ако човек няма комплекси и не мисли по този начин, описан по-горе няма да се обижда на провинциално мислене, дори да е от провинцията.

Страница 8 от 807 ПърваПърва ... 6789101858108508 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •