Аз съм чувал история не знам колко е вярна на времето на държавния пчелин са карали стари лукчета и са ги топили със топла вода и са давали на пчелите.Една седмица хранят една седмица вадят.
Аз съм чувал история не знам колко е вярна на времето на държавния пчелин са карали стари лукчета и са ги топили със топла вода и са давали на пчелите.Една седмица хранят една седмица вадят.
Как мислите, тези неща дето си ги дрънкаме не ги ли четат и нашите клиенти!!!
Ами е го на - никой не храни със захар ..... аз даже и хранилки нямам :D
п.п.обаче напреварата е оспорвана - последно предложение лукчета и срок една седмица
Айде по-смело тогава е било комунизъм и са ставали чудеса - някой самолет да изкара,дето да пръска със захар направо над нивите :D мед,мед,ма мед да ти види душата,нема фарар,нема стоичков,да живее Костов.
"Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов
Деспотов, остави ги да им се поразвихри малко фантазията и ще чуеш какви ли не неща. Много избърза с този си въпрос. Ама, че си нетърпелив и ти. :DПървоначално публикувано от ivandespotov
То май във форума повечето са клиенти като гледам, професионалистите не си губят времето тук.
Не прибързваш ли с изводите за колегите от форума?Първоначално публикувано от vito456
Вдъхновяват ме позитивните хора от които съм заобиколен.
Това, значи ли че ти е последното мнение във форума???Първоначално публикувано от vito456
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Да, може би не си го губят да пишат, но със сигурност си го губят да четат. Преди време една професионалистка беше написала, че тъй като й струвало много време и пари да научи пчеларството, нямало току-така да споделя във форума ценна информация на сульо и пульо, а само общи работи. За съжаление такова е мисленето на повечето хора - елементарно, провинциално, еснафско.Първоначално публикувано от vito456
Има една поговорка, която много ми харесва и е подходяща за случая - когато има ученик, учителят ще се намери. Тоест, който е решил да учи, ще се научи, сам, използвайки всякакви източници, с учител или без.
Тъй като повечето пчелари тук са от провинцията (от къде да бъдат другаде?) то логично е да говорят провинционално. Но това не значи, че са по малко специалисти от когото и да било. Дори мога да кажа, че са сто пъти по добри. А защо не си дават знанията? Ами защото ги обиждат на провинционално мислещи.Първоначално публикувано от iris
Ако човек няма комплекси и не мисли по този начин, описан по-горе няма да се обижда на провинциално мислене, дори да е от провинцията.
В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))