Колега дъната са супер!!!Да те питам от къде взе мрежата и на каква цена?Благодаря!!!
Колега дъната са супер!!!Да те питам от къде взе мрежата и на каква цена?Благодаря!!!
Мрежата за дъната си е трудна за намиране, поне за мен
Първоначално публикувано от Charles Bukowski
Писах му чакам отговорПървоначално публикувано от Румен Димитров
На моите кошери гледам лайсната е закована и остава мака разстояние до кошера.
Та се чудя с времето дали няма да влиза вода и да има проблеми, в крайна сметка реших да пусна една тънка линийка от горната старана на лайсната и се чудя кое е по добре : водоустойчивост лепило на хенкел или водоустойчив силикон.
И така с лайсната дали има нужда от скоби за корпусите?
Ето го кошера :
http://prikachi.com/images.php?images/871/6097871f.jpg
Ако говориш за первазите със сигурност там ще влиза вода, имах един стар кошер които ми бяха дали да си разглобя и да си ползвам за мярка и познай само къде беше загнил
Все пак е правен по времето когато ц-200 е било върховото лепило!
Според мен е добре первазите отгоре да се попълнят с лепило ако не е сложено докато са правени аз използвам водоустойчиво на Хенкел
Понеже аз не слагам первази и от време на време ми се налага транспортиране на кошерите за това слагам скоби от страни за прихващане на теб не са ти необходими.
П.П. снимката не се вижда
Nik_m, така като ги гледам как са наковани с такер ще е добре освен лепило да им сложиш и по някоя вида.
Ник Монтана, не се чуди ами запрятай ръкави.Ако не е лепен- разковаваш перваза, мажеш с лепило и ковеш здраво, лепилото да изскочи отгоре. Оформяш прехода и боядисваш. Предполагам си предвидил и как ще ги отлепяш ? /а, корпусите/ Первазите са ти и дръжки така че смяташ всичко при 30кг/корпус, освен ако не си мераклия да вдигаш по два корпуса. Скобите са модерна джунджурия, отговори си сам дали ще ти вършат някаква работа.
КОлеги от известно време ми се върти една идея в главата.Има безалкохолни напитки в шишета които са облечени в найлон общо казано,например малките сокчета на Quinss и други,всички ги знаете.Незнам колко е скъп този матерял и незнам технологията за работа с него,предполагам че чрез нагряване се свива и прилепва плътно по формата на бутилката.А защо да не прилепне и по формата на кошера.Само на плодника да речем или поне част от корпуса,например первазките и десетина сантима нагоре знаем че кошерите първо там започват да гният и след време от там влиза вода.Мисля че си заслужава да се помисли над този вариянт но зависи и от цената на материяла.Ако някой знае за подобни материяли да сподели нека дискотираме по темета,може пък да излезе нещо.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))