Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 163
    Заслужил Автор
    Регистриран
    19.02.2012
    Имам една майка, на която й бях оклепал целите крила и половината глава с маркер. Работи вече четвърти сезон, който се очертава да й е последен.
    Пчелите й обаче са някакви изроди, които освен че са много агресивни по време на рапицата, не търпят маркировката и я изчегъртват за часове. Преди седмица я маркирах пак, за да ми е по-лесно да я позная при смяната, но от маркировката й вече няма следа. Разпознавам я обаче по оръфаните крилца...
    Тази пролет пробвах да маркирам няколко майки направо както си пълзят върху питите... за да губя по-малко време. Горе долу ми се получи...
    "It's so simple to be wise. Just think of something stupid to say and then don't say it."
    Sam Levenson

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от FVCVS CAESAR Виж публикацията
    Тази пролет пробвах да маркирам няколко майки направо както си пълзят върху питите... за да губя по-малко време. Горе долу ми се получи...
    И аз съм го правил, получава се, но не винаги...

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    ...маркерите продавани в България от време на време го правят този номер - когато най малко очакваш, изведнъж изпускат голямо количество боя.
    И не само продаваните в България, всички маркери които съм ползвал изпускат по-голямо количество боя, и то се получава когато ги нагрее слънцето за повече от няколко минути, и боята е доста течна в този момент, затова изпускат по-голямо количество.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Лично аз от UniPosca досега нямам оплаквания
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Именно, точно за него говоря. Ако имаш време направи си един експеримент със някоя примерно от миналият сезон - остави го на слънце по обяд за 3-5 минути и след това пробвай някъде(на някоя дъсчица, керемида или където и да е) как изпуска доза като да десеттина маркирания. Затова гледам нисога да не оставям маркерите на слйнце дори и за малко.

Потребител
    Регистриран
    23.06.2013
    Пчеларски район
    община Силистра
    Лично аз от UniPosca досега нямам оплаквания
    колко мм използаш?
    "Човек е щастлив, когато е отпратил миналото, забравил злобата, не чака от никой нищо...

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Цитат Първоначално публикувано от de4o82 Виж публикацията
    колко мм използаш?
    Направо не знам как да ти отговоря на този въпрос?! - Тези които се продават в пчеларските магазини (цената им е същата като на тези в България)
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Потребител
    Регистриран
    23.06.2013
    Пчеларски район
    община Силистра
    Направо не знам как да ти отговоря на този въпрос?! - Тези които се продават в пчеларските магазини (цената им е същата като на тези в България)
    Имах предвид писеца колко мм да е- 1, 1.5, 2,5..., колко ползваш ти?

До Зуница, мерси за инфото!
    "Човек е щастлив, когато е отпратил миналото, забравил злобата, не чака от никой нищо...

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Измерих го с линийка - дебел е 4мм

Страница 8 от 17 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •