Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 8 от 37 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 71 до 80 от общо 361
    Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Saras Виж публикацията
    Ако си купиш въпросната аларма, очаквай загуби на нерви и 200 лева(контролния панел и допълнителни датчици).Тази аларма е неподходяща за външни условия, датчиците ще се скапят и множество фалшиви сигнали.Представи си как те събужда посред нощ, бягаш към пчелина и тези обиколки може да бъдат всяка нощ.За съжеление качествената външна охранителна система е скъпа , но може да си вземеш среден клас датчици и ако са правилно инсталирани вероятността да имаш малко фалшиви сигнали е голяма.
    Твоят пост ме кара да призова всеки ползваш дадена охранителна система за отзиви, плюсове и минуси и каквото се сети, което ще е в полза на всички проявяващи интере.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Е колега, нали се сещаш, че никой разсъждаващ, няма да сподели плюсови и минуси тук, защото интереса може да е с различно измерение.

Заслужил Автор
    Регистриран
    06.07.2011
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Е колега, нали се сещаш, че никой разсъждаващ, няма да сподели плюсови и минуси тук, защото интереса може да е с различно измерение.
    Основната цел на форума, по принцип на всички форуми, е споделяне на опит, помощ на хора задаващи конкретни въпроси с една дума да сме си взаимно полезни с каквото можем и в този ред на мисли потребителите регистрирани с комерсиални цели в което по принцип няма нищо лошо стига да са коректни в противен случаи рано или късно край с тях. Най добрата реклама е доволният клиент, който ще доведе и други клиенти.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    За това, което казваш си напълно прав.
    Може би се изразих неправилно. Имах впредвид хора с користни цели.

Наблюдател
    Регистриран
    18.11.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tsc1 Виж публикацията
    И какво правите после със снимките и видеоклиповете?
    Правим групичка в фейсдъба,и си ги менкаме да си плачем взаимно,щото в съда не важат!!!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от rosimir83 Виж публикацията
    Правим групичка в фейсдъба,и си ги менкаме да си плачем взаимно,щото в съда не важат!!!
    Както се казва - "Жалко, но факт!"
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Както се казва - "Жалко, но факт!"
    Ха-ха! Много смешно.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от rosimir83 Виж публикацията
    Че кой ти говори за съд. Ти май живееш с години назад, когато съда имаше тежест.
    Щом ще те успокои - плачи си.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Че кой ти говори за съд. Ти май живееш с години назад, когато съда имаше тежест.
    Щом ще те успокои - плачи си.
    Ами въпроса ми: "И какво правите после със снимките и видеоклиповете? все още остава без конкретен и смислен отговор.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Ами въпроса ми: "И какво правите после със снимките и видеоклиповете? все още остава без конкретен и смислен отговор.
    Не са ми нужни архиви на снимки и клипове. Не мисля да инземвам функциите на паспортна служба.
    В предишни постове казах, за какво ми е необходимо видеото.Чети!

Страница 8 от 37 ПърваПърва ... 67891018 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •