С малка ножичка отрежи предното краче и срещуположно крилце при мен залагат маточници на 5/7 ден за мен системата е перфектна и работи.![]()
С малка ножичка отрежи предното краче и срещуположно крилце при мен залагат маточници на 5/7 ден за мен системата е перфектна и работи.![]()
Никога не режи предно краче ще стане някой сакатлък няма да може да ходи по питите. Реже се крилце и срещуположно задно краче!
Si sapis, sis apis. (Ако си умен, бъди трудолюбив като пчела.) Луций Аней Сенека
хммм.... Ми не знам! и аз си мисля че по удачно е да се отреже задно краче.
А аз бих те посъветвал нищо да не режеш.
Махни майката заедно с питата на която е, вземи и една пита с мед и прашец, към тях добави и 1-2 празни пити, по възможност с излъскани килийки и си направи едно помощно семейство. Така ще си имаш и една резервна, макар и стара майка. Щом до сега не са я сменили сами, значи има още хляб в нея...
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
То не е въпроса да има хляб в нея,ами и за салам![]()
Колеги моля помогнете.
Преди време имаше тема за малките ветрогенератори но нещо не мога да я открия, трябва ми номера на колегата които ги изработваше.
Благодаря
След 20 години ще съжалявате не за нещата които сте направили а за тези които не сте.
да, но така семейството ще отслабне доста. А на мен сякаш този вариант не ми се иска да се случва.
Здравейте
Колко магазинни рамки (ДБ) са необходими за да напълнят буркан с мед (750мл) ??
И колко рамки най малко е оправдано да се центрофугират ?
Благодаря предварително
![]()
1 .,.,6
Благодаря .
Значи тази година ще ям мед собствено производство
![]()
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))