Днес говорих s едно момче от БГ. Та той рече че постояно замерват за радиация. Облъка който е тръгнал от Украйна за сега се движи към Полша. Но тoва не означавало че може да си промени посоката. Става дума за тези снаряди с обеднен уран които ползват на фронта. Защо нашите медии нищо не споменават по въпроса?Първоначално публикувано от morning
Аз миссля че това с ядрените ракети е само дрънкане на оръжие. На тази мисъл ме навежда едно исказване на Вячеслав което е направил прижеве още преди повече от 40 г.. А то е следното : Мамо американците ще обикалят околок Русия но никога няма да преминат границите. Може би това е причината да насъскват Украйна срещу Русия, И един ден когато разберат че от това няма да се получи нищо ще насъскат китайците. За китакците казл следното: Мамо те си имат техни ясновидци и знаят че един ден ще нахлуят в Русия.Те ще бъдат изключително жестоки към тези коита не желята да приемат тяхната вяра. Казал още че (правителите) ръководителите на държавите отначало ще ги лъжат че ще направят така че ще живеят вечно. Но след това ще започнат да ги зплашват. Вече се чува как някой от нашетао правителство се страхуват за живота си. И още е казал : Мамо дявола се готви за война с господ. И т.н. и т.нПървоначално публикувано от Георги 1974
.
П.П.- Представям си колко наивни ще са бъдещите наши управници че да повярват че ще живеят вечно.
Което ще рече че дипломата не птави човека по умен. Народа казва че гардероба му бил голям обаче празен.
Как аз виждам нещата в БГ.
Най отгоре стои Боян Мага. Под него са кметовете по места . Следват така наречените фирмажии. И най отдолу са фирмените служители.
Боян Мага вдига телефона и казва на кметовете . Ако утре мен ме няма и вас няма да ви има. Те от своя страна свикват събрание и разесняват на фирмажиите че е ако е някой друг на тяхно място утре те могат и да не отворят врати. Фирмажиите извикват началниците на цехове и им нареждат да разеснят на подяинените си че е желателно да гласуват за Боян Мага. Служителите естествено ги интересува нищо друго . Единствено да има ляп .
П.П. – Интересна снимка .
![]()
Сега брояча е заседнал на 25 и добре че е заседнал, иначе - 1-2макс.
Изглежда хората не искат да знаят повече.
Ако не знаеш кога беше забранено да се знае - Когато БГ беше сателит на СеСеСеРе (СССР).
Не само забранено, но даже беше престъпно, да се пътува в чужбина, да се общува с чужденци, да се носят къси поли и панталони-чарлстон, да се слуша "Свободна Европа“, да се слуша западна(на гнилия капитализъм) музика. https://www.youtube.com/watch?v=7EWehhSB0s4
"Колко плач, колко страх помнят душите ни,А "извратеняците" зад стената си свиркаха" Слушай от 25с до 56с https://www.youtube.com/watch?v=g4GsbfzxhCY
П.П. Защо се интересуваш от брояча?
В момента има 18 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 18 гост (и))