В действителност нямам партийна книжка е разбира се бях и чавдарче после пионерче за комсомола не помня вече по убеждение съм монархист но не ми е чужда лявата идея симпатизирам и мисля, че социализма е по-хуманния строй но в действителност днес такова нещо няма и едвали скоро ще има. Също така мисля, че обикновения народ и от двете страни на барикада има полза да има две конкуриращи се система.
А относно похода разбирам идеята му и е вярно, че се интересувам какво мислят хората по-въпроса любопитно ми е.
Споделям мнението на родата от шефа на оногурите а то е, че не одобрява днешната ситуация но разбира защо се е стигнало до нея.
Pfizer и BioNTech искат по 10 долара за всяка ваксина, от която ЕС се откаже
https://www.flagman.bg/article/292630
Влайчо Жечев – (Дядо Влайчо) “Вие няма да повярвате, но ще дойде време, когато мъжете ще носят обици и ще си слагат забрадки и ленти на косите. Те ще започнат да приличат на жени, а жените – на мъже. Светът ще се побърква. Но няма как – и това ще трябва да се изживее… Затуй ви казвам: ако е потребно да се мине през ада, вие продължавайте да вървите, без ни за миг да спирате, нито да се обръщате назад.“Ще има чистене… И за нищо на света няма да бъде онова, което хората се надяват и очакват. То е нещо, което човешкият род още не е виждал, не е чувал и дори не е подозирал за него. Това върховно „пречистване на души“ ще стане чрез силата на Природата. Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитания.
Всички пророци, познават малките подробности, като в случая, а точно Голямото, Важното, само се загатва!?!? Кога, защо, колко....!?!? Та, ето и един виц...
Известна врачка, много познава...
Идва един мъж и почуква на вратата:
- Кой е?
Попитала отвътре врачката.
-Да та е..а във врачката!?...отвърна мъжът и си тръгнал.![]()
Тежко се говори с глухи!
Трудно се показва истината на слепи! Ужасно се спори с идиоти!
Евродепутатите подкрепиха присъединяването на ЕС към Истанбулската конвенция. Какво следва от това
https://www.svobodnaevropa.bg/a/32406161.html
Беинса Дуно, Петър Дънов
https://www.facebook.com/groups/Bein...6283112105899/
,,Казвам: Всички трябва да се молят, да станат проводници, да дойде Божието благословение. Казват: "Кой ще победи?" - Ония хора, които носят Любовта - те ще победят. Казвам, че този порядък, който сега съществува на Земята, няма прах от него да остане. Аз ви казвам, че до 45 години ни прах няма да остане от него. Всичко туй трябва да се измени - това е Волята Божия в света. След него ще дойде нещо по-хубаво."Свършекът на века" се изразява в едно чистене на старото човечество, за да може на негово място да дойде новото човечество. Това чистене и свършекът на века се извършва от един период от 45 години. Този период е започнал от 1900 г. и ще завърши през 1945 г. Вие всички сте очевидци на онова, което стана през този период.
От 1945 г. започва друг период, който ще трае също 45 години до 1990 г. Идват такива времена и идва такава власт, че който й се противопостави, ще си положи костите на земята. Настъпва една голяма диктатура, допусната да изчисти застоялата тиня. Когато се размъти една вода, трябва да мине много време, за да се избистри течащата вода. През този период ще тече мътна вода. Някои от вас няма да дочакат свършека на този период и ще си заминат, но други непременно що го дочакат, за да засвидетелстват на думите Господни.
След този период ще има кратка почивка до 1999 г., която ще бъде най- благоприятна в духовно отношение за Бялото Братство.А след това ще дойде новият период, с още по-страшна диктатура от тази, която има да дойде. Тя също ще трае 45 години. За нея се говори и в Откровението на Йоана, гл. 21, ст. 8: "А колкото за страхливите, невярващите, мръсните, убийците, блудните, чародейците, идолопоклонниците и всички лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел."
От трънения венец на България ще се изплете великото благо на балканските народи и славянството и само по този път ще се дойде до обединението.
Какво ще стане с България и с българите? - Онези, които са направени от кал, ще се стопят. Онези, които са родени от чиста вода и от светлината на Духа, ще имат велико бъдеще.
Аз познавам душата на този народ. Тя е изстрадала много от своите учители, проповедници и управници. Тя има още малко да пострада, след което тя веднъж завинаги ще се освободи от старото робство.,,
ННападнати сме от дегизиран глобалистки комунизъм
https://bulgarianconservatives.eu/na...tki-komunizam/
h
,,Отлично, браво! Но, дори само една десета от кравите в Индия да отделят неизбежният при храносмилането си метан, парниковите въглеродни беди и техният въглероден отпечатък върху планетарния климат, ще бъде по-значителен от този на цяла Швейцария. Не че и там няма крави, но в Индия те са даже свещени, не можеш да елиминираш ефекта на тяхното изпърдяване с политически коректни квоти или да ги обложиш с въглероден данък. Ще ги обидиш дълбоко. Ще разпалиш религиозна и културна война. Да не говорим за това, че много хора зависят за отоплението си от субстанция, която в нашият простонароден език, се нарича гюбре. Сушено и складирано. Много въглерод, много голяма заплаха за затоплянето на планетата Земя.,,
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))