https://www.youtube.com/shorts/AxPFygvFSoM
https://www.youtube.com/shorts/qD2rXzeABUo
Превод .
Най голямото гробище на стари самолети в света. На базата има около 400 000 стари самолета. Базата е основана в 1925 година. Всяка година нвгробището простигатоколо 400 нови самолета.За да не се разшири базата всяка година се продава същата бройка самолети . И то само на приятелски страни.
Вече ми става ясно какво означава НАТО . То е създадено с единствената цел да има къде американците да си продават старите образци оръжия , С една дума нашите момчета може да летят на образци от гробищата . Мисля си че ако тези образци са „редовни “ Те не биха ги продали на държави трета ръка .Да много ще кажат да обаче ние не сме трета ръка ! Господа може и така да си мислите но щом България и Румъния са ги поставили в отделна графа май така ще се окаже .
Моята цел когато превеждам не е да вкарвам омраза сред хората .
https://www.youtube.com/shorts/HZA-heH9hCI
За Луна.
Превод.
Учените открили на Луната пещера в която било постояно 17 градуса . В бъдеще там мижело да се направи луна база. Като се знае че дневните температури на Луната са около +130 а нощем - 170 градуса.
Кой ли е измерил температурата в тази пещера ? Мисля си че ако тази новина беше съобщена по телевизията никой нямаше да се съмнява в истеноста и .Колко са наивни хората.
https://www.youtube.com/shorts/nBd2SMRK5fk
ПОЗОРНЫЙ договор в истории Болгарии! Скандал братушек поразил ВЕСЬ мир! - YouTube
Мнпго интересно. Едно момче се беш изказало по телевизията че било съгласно да стои на студено но да не купува газ от диктатора Путин . Явно на него му е по изгодно вместо да копува газта по 100$ от диктатора да купува същата газ само че от комшиите по 150$ .Много умни хора има в БГ, Те и затова ни продават самолети от сметището. Тези коиото реставрират стари коли знаят че да реставрираш една стара кола излиза много по скъпо от една нова. А тук не става дума за кола а за самолет . Да си дойдем на думата кой изял баницата .
Полк. Николай Марков: Голямата световна война се развива на икономическия фронт - YouTube
Явно малкия Вячеслав който съм превежгал в темата извънсемни цивилизации ще излезе прав .Той бил казал че господ дал на хората животните да се научат как да живеят . И добавил че животните били създадени да живеят извън къщите. Вчера случайно ми попаднаха тези два клип които показват и доказват написаното по горе от мен.
За тези които не се досещат за какво става дума ще кажа че човека е копирал от животните как да стабилизира оръдието че чашата с бира да не пада.
бокал пива на кончике ствола танка т-64 - YouTube
Природный стабилизатор изображения - YouTube
От восък до мед .
От воска до мёда. - YouTube
Здравейте . забравих да спомена за някой народни продукти .
Да започнем s боба . Става дума за най евтения в кентче готов за консумация. В насипно състояние има само гръцки в пакети за цена двойна от колкоъо в БГ магазина.
Едно кентче от 400 гр. за 60 ст. Най скъпото кентче е за цена 1.70 лв.
Прикачен файл 11836
Кентче домат нарязан 72 ст . и цял 62 ст. за 400 гр.
Щях да забравя млякото .За 1л. прясно мляко 1.60 лв. и кофичка кисело за едно левче.
За готвачите . 2.5 кг картофи за 2.50 лв. и камби 1.5 кг. за 6 лв.
Прикачен файл 11837
И накрая за любителите на копърка консерва .1 консерва за 1 лв.
Забравих да погледна оная бира Короната . Миналата година един прати няколко кашона за БГ като каза че кашона е двойно по скъп в България.
Пожелавам на всички съфорумци весела нова година и цените да спаднат наполовина че когато влезе еврово много от стоки ще исчезнат от витрините зауото няма да има кой да ги копува.
Миналия месец когато си бях в БГ си купих това двигателче и когато го платих ми взеха в повече .Попитах шефовете защо ми вземат повече от обявената цена и той ми каз че била погрешно поставена табелка с грешна цена. След това се обърна към подчинените с думите - „ Това е наша грешка . Втрнете му разликата “ .Върнаха ми 40 и няколко лева. Това ми беше подаръка от дядо Мраз.
![]()
В момента има 20 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 20 гост (и))