Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 752 от 807 ПърваПърва ... 252652702742750751752753754762802 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 7,511 до 7,520 от общо 8061
    VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте.Все ще питам има ли хранителни магазини в БГ на самобслужване ? Аз не видях.
    Банани за 1.77 лв. - кг. Или един банан ми излезе за 38 ст.

Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	Снимка от 2022-12-13 20-57-50.png
Прегледи:      98
Размер:	21.2 KB
ID:	11800

Сирене за 7.94 лв. - кг . Което на вкусови качества е много по добро от това което продават по българските магазини тук . Бяло саламурено сирене.

Име:	Снимка от 2022-12-13 21-01-02.png
Размер:	332.2 KB
ID:	11801

Кашкавала 10.87 лв за кг. Пълно менте.От палмово масло може би .

Име:	Снимка от 2022-12-13 20-59-41.png
Размер:	311.5 KB
ID:	11802

Пасатор за една кутия цигари .

Име:	Снимка от 2022-12-12 16-42-34.png
Прегледи:      113
Размер:	174.9 KB
ID:	11803

Име:	Снимка от 2022-12-13 21-03-14.png
Размер:	257.9 KB
ID:	11804

И отново нашето момче
    https://www.youtube.com/watch?v=YTRJyAqKmjc
    https://www.youtube.com/watch?v=ib7XOPAWFao

Този пост е редактиран от batipej4o; 14.12.2022 в 15:24.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Много важна тема разисква този човек.Темата се отнася за гъбичката Кандида която се развива и в човешкото тяло .Той казва че тя наброява 150 вида или щама.Казва също че най опасен се явява този щам който се развива едновремено вътре и отвън в човешкото тяло.(Това са лишеи по тялото, сухи нокти,напукани пети , лишеи по половите органи и още дтуги неща на които не обръщаме внимание. ) Казва още че киселите вещества като оцета и палмовото масло са враг на болеста. Добър помощник за развитието на гъбичките се явявали антибиотиците като убивали микрофлората на човека която се борела с тях. Говори също за салмонелозата която се пренасяла от животните и най вече от кучетата.Казва че не доизлекуваните кучета се явяват преносители на болеста. Също така бях чел че гълабите са преносител на някаква много лоша белодробна болест . Преди повече от 20 години беше дошло да работи едно момче с екземи по ръцете. Когато го попитах защо не взема мерки той ми каза че доктора му казал че тази екзема е от животните които е гледал .Казал му още че не може да му помогне защото кръвта му била заразена.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...BE%D0%B7%D0%B0

https://www.youtube.com/watch?v=WyDPZJkSYDU
    Този пост е редактиран от batipej4o; 14.12.2022 в 15:23.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Този пост е редактиран от batipej4o; 14.12.2022 в 20:26.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Това заглавие на статията ме провокира да направя още един превод .Не съм чел статията но ми става ясно само от заглавието какви са ги накъдрили там. Тоси превод е направен за новодошлите пчелари които не са имали възможност да прочетат първия превод. Мога да твърдя че е по точен от предния. Не е задължително всеки да го чете.

Столтенберг: Войната в Украйна може да излезе от контрол и да премине във война между Русия и НАТО - Свят | Vesti.bg

Армагеддон - война которая скоро начнётся. Пророчества старца Паисия Святогорца - YouTube

Когато копирам линка от раздел отметки се копира с описание.

Име:	Снимка от 2022-12-14 22-34-35.png
Размер:	99.6 KB
ID:	11807

Не знам къде изчезна превода ?Копирах го и го поставих а сега не го виждам.

Ще се опитам да напиша отново по спомен за тези които не рзбират какво се казва в клипа.
    Когато турците преградят река ефрат да знаете че подготовката за войната е започнала.
    Европейзите ще разделят Турция на части като се разреши на кюрдите и арменците да си направят държава.
    След това Турция ще бъде опустояена от холера. Много хора ще загинат.
    Турция ще провокира Русия и тя ще я унищожи. Няма да я има повече на картата.
    След това Русия ще стигне до Еросалим.Ще се насочи и към средиземно море но европейците ще и дадат ултиматум да се върне назад.
    Ще започне голямата война. Всички които се противопоставят на русия ще бъдат убити.
    Византия ще бъде въстановена.Виновниците за падението на Византия - кръстоносците ще бъдат наказани със смърт.
    Югославия била под закрилата на Ватикана.
    Америка се управлява от ционисти.Те от своя страна получават задачи от сатаната. Тези задачи ги разработват като план за действие и ги предават на джихадистите. Дявола ръководи всички правителства.
    Господ ще направи така хората да се разделят на вярващи и невярващи. Средно положение вече няма да има. Тези които са с дявола за тях няма да има прошка.
    Ще започне нова ера под ръководството на Византия.

В клипа още се казва че Европейците или по точно НАТО щяло да се впуснат да помагат на турците и всички които им помагали щели да бъдат избити.Повече подробности като превод не са нужни .Въпросът е ние като държава членка на НАТО „ ще ходим ли да помагаме “ ? Защото гърците като страна от НАТО нямало да вземат уазтие в конфликта.И убити гърци в тази войната нямало да има. Много сложно делема за българина.
    Вие сте на ход.

Някой ме беше питал колко струва един хляб. Този на снимката е полски и най наподобява на доружата. В супермаркета бил 1.50 = 3.40 лв.

Прикачен файл 11808
    Този пост е редактиран от batipej4o; 15.12.2022 в 02:53.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте.Тази вечер гледах по телевизията как отвличат вниманието на избирателите като един друг се обвиняват за сформирането на правителство. Народа не го интересува някакви измислени партии дали имат нужните гласове или не. И всички по телевизията казват : Ние които сме избрани от народа. Има една с очила която не спира да се хвали че била избрана от народа. А бе господа има много по важни неща да се решават в тази държава . Ние сме на крачка от въвличане във военен конфликт а те ни занимават с кучета и котки. Някой в Украйна говори ли за кучета и котки. Всеки гледа да си спаси душицата. Ако някой си мисли че днеска може да обявим война а утре да се откажем жестоко се лъже. Докато не разрушат България и да заприлича на Украйна няма се спрат. Ако си мислите че американците или ЕС ще ни защити сте в много голямо заблуждение. Галят ни по главите защото им купуваме скъпите играчки. Само разлайват кучетата. И какво печели българина от санкците ? Това че купува руския газ на тройна цена. Това е целта . България да падне на колене и да се моли за трошичка хляб.
    Вчера си мислих че тези депутати и министри щом толкова искат да вкарат елетроните документи трябва и те да спазват правилата на работа. Какво имам в предвид ? Влиза депутата в залата и си забожда електроната карта .Когато излезе да я изважда.Да им се плаща на час .Както при нас . Колкото часа е бил в залата толкова да му се заплаща.Защото тои отива на работа но цял ден се разхожда по коридорите. Аз отново ще кажа че според мен е време да се намали броя на депутатите . Успоредно с това ще намалеят и разходите за тях . Множко са на тази малката държава.А някой замислял ли се е колко заплати се плащат зад граница на разни дипломати и на обслужващия им персонал ? Повярвайте ми че реки от пари текат .
    Един се изказ по телевизията че видиш ли някой си се бил осигорявал малко а пък искал голяма пенсия. Абе баьо .Ти ли точно ще казваш кой колко пенсия трябва да получава ? Е затова мисля че тези депутати са множко.
    Е дадохме тема за размисъл. А да попитам какво ршихте с гласуването ? На книга или на компютър ще бъде?
    То за сега единственото което не са забранили със закон е да се стачкува по улуците. Ами възползвайте се докато все още има такава възможност.

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Здравейте. Една среднощна бърза тема която ми грабна вниманието. И то не толкова какво разказват а това че тези които се боят да застанат пред камера исползват маски .Това ме наведе на мисълта че и в БГ може да се разказват случки с маски без да се страхуват разказващите. Това повече е насочено към гостите на форума които са чести посетители.
    А сега да разкажа накратко какво се казва в клипа.
    Говорещата казва че в моргата при аутопсия най добре се виждат грешките на докторите. Но управата на болниците давали друга дичгноза за смърт защото се бояли да не останат без персонал.
    Говорещата направила експеримент и казала на завеждащия доктор в моргата че е установила разминаване в диагнозата а той и казал ти гупачка ли си ? Отишла при друг доктор който не бил запознат със случаят и му казала че смърта е настъпила поради някакава измислена причина.А той се обърнал към нея и казал ти луда ли си не виждаш ли от какво е починал? Тогава тя му казала да се подпише но той отказал.
    За ковида казва че докторите немогат да кажат със сигърност дали даденият пациент е починал от ковид. Ние в моргата казва най добре знаем от какво е настъпила дадената смърт. Казва още че дори трупът да се даде на съдебна медицина е много съмнително дали ще разберете обективната причина за смърта.

Име:	Снимка от 2022-12-16 02-46-55.png
Прегледи:      80
Размер:	55.4 KB
ID:	11810

https://www.youtube.com/watch?v=bw-KYuu2_kw

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK

VIP Автор
    Регистриран
    28.10.2016
    Пчеларски район
    UK
    Подвижно пчеларство. - Малък превод.
    Когато се появи рабицата на разстояние по малко от 5 км. пчелите започнаха да умират . Аз имах прицеп и си махнах пчелите от рабицата. Тези които останаха пчелите им загинаха . Русия е голяма страна ,Място има за всички.
    .................На прицепа поставям само леки кошери. Медведини и Бинхаус .Аз имам 10 и 12 рамкови. Когато в 10 рамковите вече са запечатали в 12 рамковите още мажат. Още трябва да се подменят майките. Семействата с лоши майки не дават мед.
    .................Прашеца е от Фацелия и грах.В края на седмицата започна да се появява зелен прашец .
    .................Контролния кошер показа 3.5 кг. ..........Медът е с 14 - 15 % влажност.

Вторият клип някакъв украинец се хвали че от много години не е имала 9 кг. Казва че най добрите майки в Уйрайна идвали от закърпатието . Което ще рече от Украинско - Унгарската граница. За 5 дни били донесли 30 кг .Казва че това се дължало най вече на слънчогледа.

Име:	Снимка от 2022-12-18 21-24-18.png
Прегледи:      44
Размер:	607.1 KB
ID:	11818

Незабываемая кочевка под гармонь Сезон 22 Часть 1 - YouTube

Моя пасека (РЕКОРДНЫЙ ВЗЯТОК С ПОДСОЛНУХА) - YouTube

Име:	Снимка от 2022-12-18 22-56-34.png
Прегледи:      28
Размер:	490.2 KB
ID:	11819

В други клип един пчелар казва че още когато бил пчелар през комунизма някакъв научен сътрудник бил казал че било добре да се подхранват - кърмят пчелите със смес от половин килограм мед , един литър вода и един литър краве мляко.Млякото не трябвало да се пресича . След години и тои самия започнал да подхранва своите пчели по този нзчин . Когато един ден решил да спре да ги подхранва с мляко се почуствал спад в пчелина му ..

ПЕРВЫЙ ОБЛЁТ ПЧЁЛ 2022! - YouTube
    Този пост е редактиран от batipej4o; 20.12.2022 в 00:21.

Страница 752 от 807 ПърваПърва ... 252652702742750751752753754762802 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •