Един път се живее! И то кратко, минава на един дъх, кой разбрал- живял! Една завист признавам на тоя свят- болен да завижда на здрав! Затуй хайде да се наживеем на бавни обороти, че малко остана! Наздраве!
Един път се живее! И то кратко, минава на един дъх, кой разбрал- живял! Една завист признавам на тоя свят- болен да завижда на здрав! Затуй хайде да се наживеем на бавни обороти, че малко остана! Наздраве!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Яре спало в крематориум...
qre.jpg
Георги Корчев се казвам
България е малка държава и затова винаги има идиоти наблизо!
"Разликата в потенциалите поражда напрежение" ... или как физиката обяснява факта, че не се разбирам с прости хора
Някои говорят, че месото било в ущърб на човешкото здраве? Но най вероятно, самите те никога не са опитвали манджите на Ачката, Гошето и някои други обичайни заподозряни!
20160514_123640.jpg
Днешния улов от къмпинг Градина. Изтърваната платерина беше повече! Но нищо, чудесен ден. Сега е време за аперитив. Наздраве!
Да ти дам нож? Ама по- тъп, та да се мъчиш. Чисто прясна е, що да лъжа бре?
Да ти кажа Тянка, и на мен ми се струва замразена тая бира!![]()
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Тъй, тъй. Вземи си ножа и я натисни малко откъм опашката, че да направи дъгата по дъното на чинията...... Че много се надървила....реве за нож. Па дали лъжеш, си е твой проблем.
Гледай си сиренето и не се бъркай в морските работи! Проблеми в твоята компетенция аз нямам.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))